5 Mora snacks voor in de Airfryer

Cora en Flora van MoraDe Philips Airfryer is ideaal om snel en gezonder een heerlijke snack in te bereiden. Doordat je bij de Airfryer zelf geen olie of vet hoeft toe te voegen heb je geen last van een frituurlucht en worden je snacks ook nog eens gezonder. Mora houdt voor een deel van haar producten rekening met de mogelijkheid om ze in de Airfryer te bereiden. Hier een overzicht van de top 5 snacks van Mora die je gemakkelijk in de Airfryer kunt bereiden. Onweerstaanbaar en ‘Mmm… van Mora’.

5. Ovenfrikandel

Mora ovenfrikandelDe ovenfrikandel is zoals de naam zelf al zegt eigenlijk bedoelt voor in de oven, maar kan misschien zelfs nog beter in de Airfryer worden bereidt. De ovenfrikandel heeft de vertrouwde smaak van een frikandel, maar is speciaal gemaakt om te bereiden op basis van hete lucht in plaats van in de frituur.

Bereidingstijd:
Bevroren 6 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.

4. Kaassoufflé

Mora kaassouffleEen heerlijke snack op nummer 4, ook geschikt voor vegetariërs: de kaassoufflé. De kaas smelt in de Airfryer terwijl het omhulsel lekker knapper blijft. Lekker om gewoon zo te eten of op een broodje. Met de Kaassoufflé voor fijnproevers van Mora heb je daarnaast nog eens extra kaas met een nog dikkere korst.

Bereidingstijd:
Bevroren 8 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.

3. Funmix

Mora funmix HollandIedereen houdt wel van wat variatie, daarom staande Mora funmixen op plek 3. De funmixen van Mora bevatten onder andere kaassoufleetjes, kipkornstukjes, gehaktballetjes, frikandelletjes, bitterballen en andere heerlijke snacks. In de Airfryer maak je deze eenvoudig in enkele minuten klaar.

Bereidingstijd:

Funmix Holland: Bevroren 6 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.
Funmix Originals: Bevroren 6 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.
Funmix Party: Bevroren 7 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.

2. Kipkorn

Mora kipkornMet de kipkorn van Mora uit de Airfryer heb je een heerlijk stukje zacht kippenvlees met een droog krokant korstje. Het knapperige korstje is gemaakt van cornflakes. De kipkorn is heerlijk om te combineren met bijvoorbeeld appelmoes en boontjes.

Bereidingstijd:
Bevroren 8 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.

1. Rundvleesroket

Mora krokettenOp nummer 1 vinden we natuurlijk de oerhollandse rundvleeskroket. De Mora kroketten hebben een vulling van ragout met mals rundvlees. In de Airfryer krijgen de kroketten een heerlijk krokant korstje.

Bereidingstijd:
Bevroren 11 minuten op 200 graden, eerst voorverwarmen.

Wat is jou favoriete Mora-snack voor in de Airfryer?

15 comments on “5 Mora snacks voor in de Airfryer”

  • Wim Wim Beantwoorden

   Bij de Avance Airfryer XL hoor je een piepje wanneer hij klaar is met voorverwarmen. Bij de Viva Airfryer zal het voorverwarm lampje uitgaan als de Airfryer op temperatuur is, hiervoor heeft het apparaat ongeveer 3 minuten nodig.

 1. Peter Beantwoorden

  Kun je ook “gewone “snacks in de airfryer bakken als je extra olie toevoegt?
  Met gewone snacks bedoel ik natuurlijk welke normaal gesproken in de frituur worden gebakken.

  • Wim Wim Beantwoorden

   Je kan de meeste gewone snacks in de Airfryer bakken. Het is hierbij niet nodig om extra olie toe te voegen. Wel kan het zo zijn dat de snacks niet verkleuren, maar de smaak is dan wel goed. De ovensnacks zijn echter meestal wel het lekkerste.

 2. Ellen Beantwoorden

  Wij hebben ook thuis een Airfryer en ben er zeer fan van. We maakte al lang de frites klaar alleen kon ik geen glutenvrije snack vinden. Sinds kort heb ik de Groente kroket en frikandel van Va Foods ontdekt super lekker. Straks eens kip proberen.

 3. Wilma Wijnbergen Beantwoorden

  Doe je die bakjes van action in de pan of mand van airfryer xl
  In de mand past ie niet

 4. Hans Beantwoorden

  Info van Mora zelf

  Wij hebben echter ook bitterballen in ons assortiment die echt alleen geschikt zijn voor oven en airfryer. De korst van deze bitterballen is hier dan ook speciaal op ontwikkeld en is steviger. U zou deze bitterballen misschien eens kunnen proberen. Ze zijn herkenbaar aan de verpakking waar heel groot OVEN op vermeld staat in witte letters in een blauw venster en zijn bijna bij ieder supermarkt verkrijgbaar.

 5. Saskia Beantwoorden

  Komt er ook nog een vegetarische kroket in de nabije toekomst? Raak een beetje uitgekeken op kaassoufflé’s

 6. danielle Beantwoorden

  Komen er in de toekomst meer snacks op de markt die geschikt zijn voor de airfryer? Bijvoorbeeld satekroketten

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.