Accessoires Philips Viva Airfryers (HD9220, HD9230)

Hier vind je een overzicht van de accessoires die beschikbaar zijn voor de Philips Viva Airfryer (HD9220) en de Philips Viva Digitale Airfryer (HD9230). Het overzicht van de Viva Airfryer accessoires bevat alleen officiële accessoires die ontworpen zijn door Philips. Hierdoor is er geen twijfel over of de accessoires in je Airfryer passen en ben je verzekerd van goede kwaliteit. 

Viva Collection Grillpan (HD9910)

Met deze grillpan voor de Viva en Viva+ Airfryer kun je eenvoudig vis, vlees en groente grillen. De geperforeerde bodem zorgt er voor dat vet gemakkelijk wegdrupt. Dankzij de vaatwasbestendige antiaanbaklaag is de pan ook weer simpel schoon te maken.

Laagste prijs: € 35.58 bij Amazon.nl

Meer info en prijzen

Viva Collection Grillrooster (HD9904)

Met dit grillrooster met spiesen voor de Philips Viva Airfryers maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. Bak, gril of frituur heerlijke hamburgers, kippenvleugeltjes, vis, groente en nog veel meer op een eenvoudige, snelle en gezonde manier.

Laagste prijs: € 23.98 bij Philips

Meer info en prijzen

Viva Collection Bakinzet (HD9925)

Met deze bakinzet voor de Viva Airfryer kun je eenvoudig overheerlijk brood, gegratineerde gerechten, quiches, taarten en nog veel meer in de Airfryer maken! Dankzij de antiaanbaklaag is hij ook nog eens zeer eenvoudig schoon te maken. Dat de bakinzet geschikt is voor de vaatwasmachine is natuurlijk helemaal handig.

Laagste prijs: bij

Meer info en prijzen

Viva Collection Veelzijdige mand (HD9980)

Deze veelzijdige mand heeft een honingraatbodem met antiaanbaklaag die eenvoudig kan worden losgemaakt voor een snelle schoonmaakbeurt. Daarnaast zit er een spatbestendig, multifunctioneel deksel op om nog meer soorten eten in de Airfryer te kunnen bereiden.

Laagste prijs: bij

Meer info en prijzen

Philips Muffinvormen (HD9909)

Met deze muffinvormen trakteer je familie, vrienden en uzelf op de lekkerste muffins en cakejes. De muffinvormen zijn gemaakt van geurloos siliconen. Hierdoor krijg je de muffins en cakejes makkelijk uit de vorm. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Laagste prijs: € 14.86 bij Amazon.nl

Meer info en prijzen