Philips Airfryer XL-deksel (HD9932/00)

Philips Airfryer-XL deksel HD9932Deze Philips Airfryer XL-deksel past perfect in de Avance Airfryer XL van Philips. Dit deksel voor de Airfryer biedt de volgende voordelen:

  • Je kan lichte ingrediënten in je Airfryer bereiden zonder dat deze tegen het verwarmingselement kunnen waaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het drogen van fruit, grillen van sneetjes brood of het maken van groente/aardappel-chips.
  • De Airfryer-XL deksel verlaagt de bruiningssnelheid. Erg handig bij het bereiden van bijvoorbeeld quiche, (cheese)cake of andere producten die lang in de Airfryer moeten.
  • Bij bereiding van vette producten komt er bij gebruik van het deksel geen vet meer tegen het verwarmingselement. Hierdoor blijft het verwarmingselement schoon en treedt er minder/geen rookvorming meer op.

Met dit deksel behaal je optimale resultaten omdat deze is aangepast op de Rapid Air-luchtstroom in de Airfryer. Doordat het deksel in de vaatwasser kan is deze ook eenvoudig schoon te maken.

Philips Airfryer XL-deksel kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die Philips Airfryer XL-deksel verkopen op een rij gezet. Op deze manier vind je zelf de goedkoopste webshop voor het kopen van de Philips Airfryer XL-deksel. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Philips € 22.99 € 0.00 Ja Bekijk

Reviews Philips Airfryer XL-deksel

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Airfryer XL-deksel
Average rating:  
 0 reviews