Philips Airfryer XXL Snackset (HD9954/01)

Prijzen Philips Airfryer XXL Snackset (HD9954/01)

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Philips Airfryer XXL Snackset verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Philips Airfryer XXL Snackset. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Beschrijving Philips Airfryer XXL Snackset (HD9954/01)

Philips Airfryer XXL Snackset HD9954Met de Philips Airfryer XXL Snackset HD9954/01 bereid je op een gezondere manier snacks met je airfryer. De snackset is geschikt om te gebruiken in combinatie met de Philips Airfryer XXL en is een ideale tool voor een gezellig snack avondje met vrienden of familie!

Gezonder frituren met een airfryer

Met een airfryer kun je frituren, grillen, bakken, braden, roosteren en broodjes afbakken op een gezondere manier. Airfryers maken gebruik van hete lucht. Dit zorgt voor een vetreductie van tot wel 90%.

Voor het bereiden van sommige gerechten is het aan te raden om een beetje olie te gebruiken, zoals bij frietjes. Hierdoor voorzie je ze van een heerlijk krokant laagje. De meeste gerechten kun je met een airfryer echter prima bereiden zonder gebruik te maken van olie. Een stuk gezonder, dus! Om die reden is een airfryer ideaal voor het bereiden van snacks.

Snacks uit de airfryer

Mogelijkheden voor het bereiden van airfryer snacks zijn er volop. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met het maken van gezonde groente snacks zoals boerenkoolchips, gedroogde vruchten of gegrilde broccoli of courgette. Ook zijn airfryers uitermate geschikt voor snacks als kippenvleugeltjes, (vegetarische) loempia’s en kroketten.

Het Philips Airfryer Snack-pakket HD9954/01

Met het Philips Airfryer Snack-pakket HD9954/01 kun je nóg meer uit je Philips Airfryer XXL halen. In het pakket vind je een snackdeksel en een tang, voor het maken van popcorn, (groente)chips, of andere snacks.

De meegeleverde tang is ideaal voor het verwijderen van de snacks uit de airfryer zonder je handen daarbij te branden. De tang is gemaakt van siliconen en gemakkelijk vast te houden.

Gemakkelijk te gebruiken

Het snackpakket is eenvoudig te gebruiken. Om te voorkomen dat ingrediënten door de airfryer vliegen, plaats je het snackdeksel boven de snacks. Dit zorgt er ook voor dat er minder rook vrijkomt bij het bakken van snacks. Het deksel kun je achteraf gemakkelijk opbergen, door de poten in te klappen. Je hoeft je geen zorgen te maken over extra schoonmaakwerk; zowel de tang als het snackdeksel kunnen gewoon in de vaatwasser.

In het Philips Airfryer Snack-pakket HD9954/01 vind je een handig boekje, om zo je snacks optimaal te kunnen bereiden. Het boekje bestaat uit airfryer tips, recepten voor beginners en een overzicht van baktijden voor de Airfryer XXL.

Voordelen van het Philips Airfryer Snack-pakket HD9954/01

  • Onderdelen zijn vaatwasserbestendig
  • Minder last van rondvliegende ingrediënten en rook in de keuken
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Wordt geleverd met een handig boekje voor tips, recepten en baktijden

Reviews Philips Airfryer XXL Snackset (HD9954/01)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Airfryer XXL Snackset (HD9954/01)
Average rating:  
 0 reviews