Philips muffinvormen voor de Airfryer (HD9909/00)

Philips muffinvormen voor de Airfryer kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de muffinvormen voor de Airfryer verkopen op een rij gezet. Op deze manier vind je zelf de goedkoopste webshop voor het kopen van de Philips muffinvormen. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Reviews Philips muffinvormen voor de Airfryer

Airfryer muffinvormenMet deze muffinvormen trakteer je familie, vrienden en uzelf op de lekkerste muffins en cakejes. De muffinvormen zijn gemaakt van geurloos siliconen. Hierdoor krijg je de muffins en cakejes makkelijk uit de vorm. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Dankzij de geplooide randen zien de muffins er met de Airfryer-muffinvormen nog beter uit. Omdat de vormpjes gemaakt zijn geurloos siliconen zijn ze geschikt voor eindeloos hergebruik. Doordat de vormpjes vaatwasmachinebestig zijn kun je ze ook eenvoudig schoonmaken. Natuurlijk kun je ze in elk type Airfryer gebruiken.

Verras je vrienden en familie op de lekkerste traktaties. Er is namelijk altijd een excuus om muffins of cupcakes te maken. Denk bijvoorbeeld aan muffins als traktaties op een verjaardag. En cupcakes als toetje gaan er natuurlijk ook altijd wel in.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips muffinvormen voor de Airfryer
Average rating:  
 0 reviews