Philips Viva Collection Grillpan (HD9910/20)

Philips Viva Collection GrillpanDe Viva Collection Grillpan is speciaal gemaakt voor de Viva en Viva+ Airfryers van Philips. Met de grillpan kun je vis, vlees en groente perfect grillen. De unieke Rapid Air-technologie van de Airfryer wordt nog steeds benut dankzij het geperforeerde oppervlak en de typische randen van de grillpan. Dankzij de gaatjes in de grillpan kan daarnaast het overtollig vet eenvoudig weg druppelen.

Dankzij het oppervlak kun je met de grillpan tot wel 20% aan baktijd besparen in vergelijking met het bakken in de standaard mand van de Airfryer. Doordat de grillpan is voorzien van een antiaanbaklaag blijft je maaltijd niet aan de pan plakken en is de pan gemakkelijk schoon te houden.

Let op: deze grillpan is niet geschikt voor de Avance Airfryer XL. De Avance Collection Grillpan is dat wel.

Viva Collection Grillpan kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de grillpan voor de Viva Airfryer verkopen op een rij gezet. Op deze manier vind je zelf de goedkoopste webshop voor het kopen van de Viva Collection Grillpan. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Reviews Philips Viva Collection Grillpan

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Viva Collection Grillpan
Average rating:  
 0 reviews