Philips Viva Collection Grillrooster met spiesen (HD9904/00)

Philips Viva Collection Grillrooster met spiesenMet dit grillrooster met spiesen voor de Philips Viva Airfryers maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. Bak, gril of frituur heerlijke hamburgers, kippenvleugeltjes, vis en nog veel meer op een eenvoudige, snelle en gezonde manier. Natuurlijk is het ook mogelijk om groente of fruit aan de pennen te rijgen.

Met het grillrooster creëer je twee extra lagen om je eten in de Airfryer te bereiden. Op deze manier kun je bijvoorbeeld in het mandje je frietjes bereiden, daarboven je groente grillen en daarnaast nog eens heerlijke kipspiesjes maken met de vijf beschikbare spiesen. Doordat het grillrooster en de spiesen geschikt zijn voor de vaatwasser zijn deze ook nog eens eenvoudig schoon te maken.

Let op: dit grillrooster is niet geschikt voor de Avance Airfryer XL. De Philips Avance Collection Grillrooster met spiesen is dat wel!

Philips Viva Collection Grillrooster met spiesen kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die het grillrooster voor de Viva Airfryer verkopen op een rij gezet. Op deze manier vind je zelf de goedkoopste webshop voor het kopen van de Philips Viva Collection Grillrooster met spiesen. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Philips € 19.99 € 3.99 Ja Bekijk

Reviews Philips Viva Collection Grillrooster met spiesen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Viva Collection Grillrooster met spiesen
Average rating:  
 0 reviews