Accessoires Philips Avance Airfryer XL (HD9240)

Hier vind je een overzicht van de accessoires die beschikbaar zijn voor de Philips Avance Airfryer XL (HD9240). Het overzicht van Airfryer XL accessoires bevat alleen officiële accessoires die ontworpen zijn door Philips. Hierdoor is er geen twijfel over of de accessoires in je Airfryer passen en ben je verzekerd van goede kwaliteit. 

Avance Collection Grillrooster (HD9905)

Met dit grillrooster met spiesen voor de Philips Avance Airfryer XL maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. Bak, gril of frituur heerlijke hamburgers, kippenvleugeltjes, vis, groente en nog veel meer op een eenvoudige, snelle en gezonde manier.

Laagste prijs: bij

Meer info en prijzen

Avance Collection Grillpan (HD9240)

Met deze grillpan voor de Airfryer Xl kun je eenvoudig vis, vlees en groente grillen. De geperforeerde bodem zorgt er voor dat vet gemakkelijk wegdrupt. Dankzij de vaatwasbestendige antiaanbaklaag is de pan ook weer simpel schoon te maken.

Laagste prijs: € 37.52 bij Amazon.nl

Meer info en prijzen

Airfryer XL-bakplaat (HD9905)

Met de Airfryer XL-bakplaat voor de Philips Avance Airfryer XL maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de Airfryer. Enkele voorbeelden van gerechten waarvoor de bakplaat zeer geschikt zijn: pizza, quiche, lasagne, ham, eieren, gebakken rijst, pannenkoeken, etc.

Laagste prijs: € 40.57 bij Amazon.nl

Meer info en prijzen

Airfryer XL-deksel (HD9932/00)

Met het Airfryer XL-deksel plaats je een deksel over je mand. Hierdoor kun je lichte ingrediënten in je Airfryer bereiden en spat/vliegt er niks meer tegen het verwarmingselement. Daarnaast zorgt het er voor dat gerechten met een langere bereidingstijd niet te bruin worden.

Laagste prijs: € 22.99 bij Philips

Meer info en prijzen

Philips Muffinvormen (HD9909)

Met deze muffinvormen trakteer je familie, vrienden en uzelf op de lekkerste muffins en cakejes. De muffinvormen zijn gemaakt van geurloos siliconen. Hierdoor krijg je de muffins en cakejes makkelijk uit de vorm. Daarnaast zijn ze ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Laagste prijs: € 14.86 bij Amazon.nl

Meer info en prijzen