Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Makkelijke gerechten uit de Airfryer
Auteur:
Categorie: Kookboek
Label: Nederlands
Uitgave Jaar: 2015
Aantal Pagina's: 116 pagina's
ISBN: 9789402218893

Makkelijke gerechten uit de Airfryer is het eerste Nederlandstalige kookboek gericht op het gebruik van de Airfryer. Het boek bevat een inleiding met handige informatie en tips voor de Airfryer, tientallen recepten voor gerechten uit de Airfryer en een handige baktijdentabel.

Buy from Alibris
About the Book

Beschrijving Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Met een Airfryer maak je de meest uiteenlopende gerechten. Deze heteluchtfriteuse is een combinatie van een barbecue, oven en friteuse. Snel op temperatuur en de gerechten zijn in no time klaar. In dit kookboek vind je makkelijke Philips Airfryer-recepten voor onder meer chicken wings, gevulde aardappel en gebakken banaan. Daarnaast vind je in Makkelijke gerechten uit de Airfryer handige tips voor het gebruik en het schoonmaken van Airfryers. In de baktijdentabel vind je snel terug hoelang en op welke temperatuur voedingsmiddelen gegrild moeten worden.

Over de auteur

Saskia van Weert: “Al een paar jaar ben ik gek op koken en alles wat daarbij komt kijken. Van leuke winkeltjes bezoeken tot urenlang rondkijken in (buitenlandse) supermarkten. Toen ik de Airfryer ontdekte, ging er een wereld voor me open. Er was zoveel in te maken! De heteluchtfriteuse wordt vrijwel elke dag gebruikt. Van voorgerecht tot toetje: (bijna) alles kan erin worden klaargemaakt. Ga mee op reis en ontdek mijn heerlijke, makkelijke recepten!”

Makkelijke gerechten uit de Airfryer kopen

Het boek Makkelijke gerechten uit de Airfryer van Saskia van Weert is onder andere te koop via Bol.com:

Bestellen bij Bol.com

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Saskia van Weert - Makkelijke gerechten uit de Airfryer
Average rating:  
 0 reviews