The Amazing Kitchen – Het kookboek voor de Airfryer

The Amazing Kitchen – Het kookboek voor de Airfryer
Auteurs: ,
Categorie: Kookboek
Label: Nederlands
Uitgave Jaar: 2016
Format: Paperback
Aantal Pagina's: 118
ISBN: 9789402231717

The Amazing Kitchen is een kookboek met vijftig gerechten om te bereiden in een airfryer. In de Airfryer kan zoveel meer dan enkel frieten en snacks, waarvan natuurlijk wel een eigentijdse versie is opgenomen. Het boek gaat van ontbijt en lunch met granola of shakshuka naar hoofdgerechten met of zonder vlees. Dan volgen borrelhapjes zoals empanada’s en bij de zoete baksels een brownie 2.0. Als uitgangspunt is er gekozen voor kleine porties, zodat de gerechten te bereiden zijn in nagenoeg alle soorten airfryers.

Buy from Alibris
About the Book

Beschrijving The Amazing Kitchen – Het kookboek voor de Airfryer

The Amazing Kitchen, is een inspirerend boek met 50 smaakvolle gerechten om te bereiden in een airfryer. Er kan zoveel meer dan enkel frieten en snacks, waarvan natuurlijk wel een eigentijdse versie is opgenomen. Het boek gaat van ontbijt en lunch met granola of shakshuka naar hoofdgerechten met of zonder vlees. Dan volgen borrelhapjes zoals empanada’s en bij de zoete baksels een brownie 2.0. Als uitgangspunt is er gekozen voor kleine porties, zodat de gerechten te bereiden zijn in nagenoeg alle typen airfryers. Er is voor elk moment van de dag wel iets lekkers te maken in de airfryer.

Over de auteurs

Simone van der Koelen (1984) heeft van haar passie voor gezond en verantwoord koken haar beroep gemaakt. Doordat ze veel met eten en gezondheid bezig was wilde ze hier iets mee gan doen. Met veel enthousiasme is ze toen de opleiding tot voedingsdeskundige gaan volgen en is ze nu een gediplomeerd voedingsdeskundige. Haar blog Foodquotes.nl gaat over gezond en lekker eten. Ze geeft daar ook persoonlijke voedingsadviezen.

Anja Holtkamp (1957), moeder van Simone, heeft haar plezier in koken van huis uit meegekregen en heeft een lichte bakverslaving (zoet, hartig en voor het bakken van brood). Ze is in 2014 begonnen met Anjasfoodblog.nl waar ze over haar passie schrijft en zo iedereen laat meegenieten van haar gerechten.

Samen raakten ze in de ban van de Airfryer. Hun zoektocht naar lekkere recepten resulteerde in hun gezamenlijk blog The Amazing Kitchen. Na het bundelen van zoete recepten in een e-Book ontstond vrij snel het idee voor een echt boek. Het resultaat is een inspirerend kookboek dat vooral wil laten zien dat er zoveel méér mogelijk is met de Airfryer.

The Amazing Kitchen – Het kookboek voor de Airfryer kopen

Het boek The Amazing Kitchen – Het kookboek voor de Airfryer van Anja Holtkamp & Simone van der Koelen is onder andere te koop via Bol.com:

Bestellen bij Bol.com

Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Anja Holtkamp & Simone van der Koelen - The Amazing Kitchen
Average rating:  
 1 reviews
by Joke on Anja Holtkamp & Simone van der Koelen - The Amazing Kitchen
Kookboek.voor de Airfreyer

Een erg mooi vormgegeven boek met heerlijke recepten.

Mooie foto's en een goede uitleg van het recept.