Beste airfryer 2018

Tegenwoordig zijn er wel meer dan 100 verschillende airfryers te koop. Maar Welke airfryer is nou eigenlijk het beste? Hieronder vind je een onafhankelijk overzicht van de top 3 airfryers die momenteel te koop zijn.

1. Philips Avance Airfryer XL

Airfryer bereidingstijdenDe Philips Airfryer XL is al langere tijd de populairste Airfryer in de Nederlandse markt en als beste getest door de consumentenbond. Met de Airfryer XL krijg je nog altijd veel waar voor je geld. De Philips Airfryer beschikt over de zogenaamde turbo-star technologie waardoor de lucht erg goed door de Airfryer circuleert. Met een inhoud voor 1 kilo aan frietjes bereidt je voor het gehele gezin een lekkere maaltijd.

Naast dat het apparaat er ook nog eens goed uitziet, is de Airfryer dankzij het digitale scherm ook zeer gebruiksvriendelijk. De verwijderbare lade met antiaanbaklaag is vaatwasmachinebestendig en zo eenvoudig schoon te maken. De Philips Airfryer XL is zo voor ieder huishouden een goede investering. Daarnaast zijn er voor de Airfryer XL ook nog accessoires te koop om er nog meer uit te halen.

De laagste prijs voor de Philips Airfryer XL is bij . De Philips Airfryer XL is ook verkrijgbaar met een grillpan voor bij of met een bakplaat voor € 269.00 bij Amazon.nl.

Meer info

+ 1 kg friet (4 personen) tegelijk te bereiden
+ Relatief veel vermogen
+ Gebruiksvriendelijk
– Hoge prijs
– Accessoires niet inbegrepen

2. Philips Avance Airfryer XXL

Philips Avance Digitale Airfryer XXL (HD9650) ZijkantDe Philips Avance Airfryer XXL is de nieuwste en grootste Airfryer van Philips. Met de Airfryer XXL haal je een Airfryer in huis met een grote capaciteit en een hoog vermogen. Hierdoor kun je gelijktijdig 1400 gram friet tegelijk knapperig bakken. Daarnaast is de Airfryer XXL natuurlijk ook geschikt voor het bakken, braden en grillen van andere gerechten.

Bij de Airfryer XXL is het dankzij het hoge vermogen niet nodig om voor te verwarmen. Daarnaast beschikt deze Airfryer over een warmhoudstand waarmee je je gerecht tot wel 30 minuten warm kunt houden. Het mandje van de Airfryer XXL is gemakkelijk schoon te maken doordat het rooster verwijderd kan worden en alle onderdelen in de vaatwasser kunnen. Daarnaast zijn er meerdere accessoirepakketten beschikbaar voor de Airfryer XXL.

De laagste prijs voor de Philips Airfryer XXL is € 179.00 bij Wehkamp. De Philips Airfryer XL is ook verkrijgbaar met een panverdelen voor € 239.99 bij Philips of met een grillrekje voor € 247.99 bij Philips.

Meer info

+ 1,4 kg friet (6 personen) tegelijk te bereiden
+ Beschikt over warmhoudstand
+ Niet nodig om voor te verwarmen
– Hoge prijs
– Accessoires niet inbegrepen
– Gebruikt veel stroom

3. Princess Digital Aerofryer

Princess Digitale Aerofryer XLDe Princess Digitale Aerofryer XL is misschien wel de beste koop onder de € 100,-. De Aerofryer XL is een stuk lager geprijsd dan de Philips Airfryer XL, maar beschikt ook over een stuk minder vermogen (Aerofryer: 1500 watt, Airfryer XL: 2100 watt). Hierdoor zullen gerechten een langere bereidingstijd hebben in de Aerofryer.

De Aerofryer is geschikt voor het bereiden van maximaal 700 gram friet in ongeveer 20 minuten. De uitneembare mand is vaatwasserbestendig. Dankzij de 8 voorgeprogrammeerde programma’s en het digitale scherm is de Aerofryer eenvoudig te bedienen. Al met al is de Aerofryer een leuk instapmodel om kennis te maken met een heteluchtfriteuse.

De laagste prijs voor de Princess Aerofryer XL is € 66.59 bij Amazon.nl.

Meer info

+ Goede prijs/kwaliteit verhouding
+ Uitneembare mand kan in de vaatwasser
+ Digitaal scherm
– Langere bereidingstijd
– Geen accessoires beschikbaar
– Vaker tussendoor schudden nodig