Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL kopen/reviews

Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Inventum GF250HL verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Inventum Hetelucht Friteuse GF250HLDe Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL is een van de populairste hetelucht friteuses van dit moment. Met deze hetelucht friteuse is het mogelijk om heerlijke frietjes te maken met een lekker en knapperig kostje zonder te frituren met vet. Naast frituren is deze Inventum airfryer ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De Inventum GF250HL beschikt over een bak met een inhoud van 2,5 liter en is voorzien van twee draaiknoppen waarmee je de temperatuur en de timer instelt. Daarnaast zijn de Inventum friteuses gemakkelijk schoon te maken: zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

Reviews Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL
Average rating:  
 3 reviews
by Lies on Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL
Geweldig!

Gekocht bij Blokker voor maar 30 euro vanwege de goede reviews. Mijn eerste airfryer, meteen uitproberen natuurlijk. Ik deed snacks al in de oven, dus ik had al ovenfrites, ovenkroketten en ovenfrikandellen in huis. Alledrie even lekker, goed heet en de frietjes en kroketten heerlijk krokant. Doe bij de frietjes wel wat de gebruiksaanwijzing zegt: om de 5 minuten even schudden, zo worden ze allemaal gaar, goudbruin gekleurd en krokant. Tot zover het uitproberen, nu op zoek naar gezonde gerechten en kijken wat er allemaal nog meer mee kan. Nootjes roosteren bijvoorbeeld 😉

by clasenc on Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL
prima

Een prima apperaat

deze doet exact het zelfde als de duurdere andere merken

een airfryer hoeft niet duur te zijn ,vaak betaal je ook de merk naam

de accessoires zijn vaak erg overdreven duur , wat naar mijn inziens niet nodig is

als deze na 2 jaar (garantie) kapot gaat koop ik weer een goedkope nieuwe

dan ben ik nog steeds goedkoper uit dan dat ik nu een duur ander merk koop

Zeer tevreden met dit apperaat

by Rood on Inventum Hetelucht Friteuse GF250HL
Gekocht bij Dirk

Voor € 35,00 gekocht bij de Dirk....leuke aanbieding.

Gebruik makkelijk, en goed.

Eigen merk kroketten van AH bleek maar prima krokant, geld ook voor de nasischijven. Kroketten van Mora speciaal voor het apparaat, mooi bruim, ook krokant en net zo smakelijk, friet nog niet gebakken, wij zijn geen friet eters...Prima apparaat dus, aanrader de INVENTUM HETELUCHT FRITEUSE GF250HL.