Philips Avance Digitale Airfryer TurboStar (HD9643) kopen/reviews

Niet meer leverbaar
De Philips Avance Digitale Airfryer TurboStar (HD964x) is in Nederland niet meer leverbaar. Een goed alternatief is de Philips Airfryer XL Essential (HD9260).

Philips Avance Digitale Airfryer Turbostar HD9643De Avance digitale Airfryer TurboStar (HD964x) is een populaire Airfryer van Philips. De unieke Philips TurboStar genereert snel superhete lucht om uw gerechten met weinig tot geen toegevoegde olie te frituren. De Philips Airfryer produceert ook minder geurtjes dan conventionele friteuses, is gemakkelijk schoon te maken en is veilig en zuinig voor dagelijks gebruik!

QuickControl-knop en display
De grootste vernieuwing in de Avance digitale Airfryer TurboStar (HD964x) is de nieuwe QuickControl-knop. Hiermee kun je snel en eenvoudig de juiste temperatuur en tijd instellen voor het bereiden van je gerechten. Draai de knop naar de juiste temperatuur en druk hem in. Draai vervolgens nogmaals om de tijd in te stellen en klik om de bereiding te starten.

Op het display wordt aangegeven welke temperatuur gebruikt wordt en hoeveel minuten het ingestelde programma nog duurt. Daarnaast is indien een vooraf ingesteld programma wordt gebruikt te zien welke programma is geactiveerd.

Voorverwarmen niet nodig
Bij deze Airfryer is het niet nodig om voor te verwarmen. De Avance Airfryer (HD964x) is direct klaar voor gebruik. Hierdoor is deze nog sneller in dagelijks gebruik.

Philips Avance Digitale Airfryer TurboStar (HD964x) kopen

Hieronder vind je een overzicht van de laagste prijzen voor de nieuwste Avance Airfryer. Op deze manier kun je zelf de voordeligste webshop kiezen om je Airfryer te kopen.

Reviews Philips Avance Digitale Airfryer TurboStar (HD964x)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Avance Digitale Airfryer Turbostar
Average rating:  
 0 reviews