Philips Airfryer XXL Premium (HD9867)

Philips Airfryer XXL Premium (HD9867) kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Philips Airfryer XXL Premium verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Philips Airfryer XXL Premium. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

WebshopPrijsVerzendkostenOp voorraadNaar shop
Coolblue€ 298.00€ 0.00JaBekijk

Beschrijving Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer

Philips Airfryer XXL Premium HD9867 kopenAls je op zoek bent naar de beste airfryer, zou de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 weleens een goede optie kunnen zijn. Deze airfryer past tijdens het bereiden automatisch de baktijd en temperatuur aan, waardoor het eten perfect gaar wordt. Als je ook nog eens een airfryer met opwarmfunctie wilt, is de HD9867/90 ideaal voor jou.

Sla maaltijden op

Zijn er bepaalde gerechten die je graag vaker wilt maken? Dan kun je deze (inclusief bijbehorende baktijd en temperatuur) heel handig opslaan! Vervolgens wordt de maaltijd geheel naar wens bereidt, met slechts één druk op de knop.

Airfryer met warmhoudmodus

De warmhoudfunctie van de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 zorgt ervoor dat maaltijden tot wel 30 minuten warm blijven. Zo dien je je gerecht op wanneer je maar wilt.

Gemakkelijk eten bereiden

Met de Philips HD9867/90 bereid je je gerechten makkelijk én snel. De airfryer beschikt over Instant Heat- en Rapid Airflow-technologie, waardoor deze 1,5 keer sneller is dan een oven. De fryer hoeft niet voorverwarmd te worden, waardoor je extra tijd bespaart.

Om inspiratie op te doen voor lekkere airfryer gerechten kun je terecht in de NutriU-app. Bij aankoop van de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 ontvang je exclusieve toegang tot deze app vol heerlijke recepten. Bovendien krijg je een handig receptenboek cadeau bij deze airfryer.

Smart Chef-programma’s

Dankzij de Smart Chef-programma’s is het makkelijk om verschillende soorten voedsel te bereiden. Met één druk op de knop bereidt de airfryer uiteenlopende gerechten, zonder dat je daar zelf voor hoeft na te denken. De juiste baktijd en temperatuur worden namelijk automatisch voor je ingesteld. Tijdens het bakken en frituren worden deze vanzelf aangepast, indien nodig. De Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90 maakt namelijk gebruik van Smart Sensing-technologie.

Minder vet door Philips Rapid Air

Genieten van gefrituurd voedsel met tot wel 90% minder vet? De Philips Rapid Air maakt het mogelijk. De Philips Airfryer XXL maakt gebruik van hete lucht, in plaats van olie. Om die reden zijn airfryer gerechten een stuk minder ongezond dan frietjes uit de frituurpan, terwijl ze wel voorzien worden van een heerlijk krokant laagje.

Voordelen van de Philips Airfryer XXL Premium HD9867/90

  • Beschikt over een handige warmhoudfunctie
  • Vaatwasmachinebestendig voor alle uitneembare onderdelen
  • Ruime inhoud om gerechten te bereiden voor wel 4 tot 6 personen
  • Smart Sensing technologie past temperatuur en baktijd automatisch aan
  • Meegeleverd receptenboek en exclusieve toegang tot handige app

Reviews Philips Airfryer XXL Premium (HD9867)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Airfryer XXL Premium (HD9867)
Average rating:  
 0 reviews