Philips Viva Airfryer TurboStar (HD9620, HD9621, HD9622, HD9623) kopen/reviews

Niet meer leverbaar
De Philips Avance Digitale Airfryer TurboStar (HD964x) is in Nederland niet meer leverbaar. Een goed alternatief is de Philips Airfryer XL Essential (HD9260).

Philips Viva Airfryer HD9620 KopenDe Philips Viva Airfryer (HD926x) is de nieuwste Viva Airfryer in de collectie van Philips. Op deze pagina vind je meer informatie over deze Airfryer en een overzicht van waar je deze Airfryer het goedkoopste kan kopen.

Innovatieve TurboStar-technologie
De Philips Viva Airfryer (HD926x) is uitgerust met de nieuwe TurboStar-technologie van Philips. Deze speciale bodem zorgt ervoor dat de hete lucht nog sneller door de gehele mand stroomt. Hierdoor is de verdeling van warmte nog gelijkmatiger en hoef je niet te schudden of te draaien met het mandje om alles gaar te krijgen. Dankzij de rechtstreekse warmte vanaf het grillelement aan de bovenkant wordt je eten ook nog eens lekker knapperig.

Voorverwarmen niet meer nodig
Met deze nieuwe versie in de Viva Collectie Airfryers is voorverwarmen niet meer nodig. De Viva Airfryer (HD962x) is direct klaar voor gebruik. Hierdoor is deze nog sneller in dagelijks gebruik.

20% compacter
Met een capaciteit van 800 gram aan frietjes is deze hetelucht friteuse geschikt voor ongeveer 2-3 personen. Deze nieuwe versie van de Viva Airfryer is ook nog 20% kleiner dan de vorige versies. Hierdoor past deze nog beter op het aanrecht.

Universele afneembare handgreep
Dankzij de nieuwe universele afneembare handgreep van Philips kunt u altijd het juiste accessoire voor de bereiding gebruiken. Hiermee krijgt u de beste resultaten bij uw belangrijke dagelijkse gerechten. Bovendien kunt u het apparaat compacter opbergen na gebruik.

Philips Viva Airfryer (HD9620, HD9621, HD9622, HD9623) kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de nieuwe Viva Airfryer verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de nieuwe Philips Viva Airfryer (HD962x). Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Reviews Philips Viva Airfryer (HD9620, HD9621, HD9622, HD9623)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Philips Viva Airfryer
Average rating:  
 1 reviews
by Lotte on Philips Viva Airfryer
Zeer tevreden

ik heb gister de fryer gekocht en het een en ander uitgeprobeerd. ik ben er zeer tevreden over. gelukkig nu af van die vette friteuse en ik wil nog andere recepten gaan proberen.