Princess Aerofryer XXL (182055) kopen/reviews

Princess Aerofryer XXL (182055) kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Princess Aerofryer XXL (182055) verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Princess Aerofryer XXL. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Beschrijving Princess Aerofryer XXL (182055)

Princess Aerofryer XXL 182055 kopenOp zoek naar een grote airfryer? Dan is de Princess Aerofryer XXL 182055 vast iets voor jou! De airfryer beschikt over een extra ruime maand van 24 cm, waarmee je tot 1,5 kg friet en al jouw favoriete gerechten kunt bereiden. Bij aankoop van deze airfryer ontvang je een gratis bakblik, voor het bakken van heerlijke taarten, quiches en meer.

Handige automatische programma’s

De Princess Aerofryer XXL 182055 heeft 8 verschillende voorgeprogrammeerde instellingen, waardoor je niet meer hoeft na te denken over de juiste baktijd en temperatuur voor een gerecht. Je kunt kiezen uit een programma voor friet, vlees, cake, kaas, rundvlees, vis, kip en garnalen. Wil je wel zelf de baktijd of temperatuur instellen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. De temperatuur is in te stellen van 80˚ tot 200˚ en de timer tot 60 minuten. Met behulp van de draaiknop en het digitale display selecteer je eenvoudig één van de bakprogramma’s, of de juiste instellingen voor een gerecht.

Frituren en bakken met minder vet

Voor de meeste gerechten die je bereidt met een airfryer, heb je geen olie nodig. Wil je graag frietjes bakken met verse aardappels? Dan kun je het beste wel een klein lepeltje olie toevoegen, voor een krokant resultaat. Airfryers maken gebruik van circulerende hete lucht, waardoor gerechten garen met minder vet. Je kunt de Princess Aerofryer XXL 182055 ook gebruiken voor het opwarmen van gerechten, zonder dat deze uitdrogen.

Makkelijk en veilig te gebruiken

De Princess Aerofryer XXL 182055 is een gebruiksvriendelijke airfryer, die bovendien erg veilig is. Het cool touch handvat zorgt ervoor dat je de binnenpan veilig vast kunt pakken en uit de airfryer kunt halen. Zo wordt het serveren van eten een stuk makkelijker. Ook bevat de airfryer oververhittingsbeveiliging, zodat het apparaat niet oververhit raakt. De uitneembare maand hoef je niet zelf af te wassen; deze kan gewoon in de vaatwasser.

Inclusief gratis bakblik

Met de meegeleverde bakvorm van 22 cm bak je eenvoudig cakes, taarten, quiches en nog veel meer. Met de Princess Aerofryer XXL 182055 kun je namelijk niet alleen frituren, maar ook roosteren, grillen, braden en bakken.

Voordelen van de Princess Aerofryer XXL

  • Ruime inhoud van 5,2 liter, zo bereid je frietjes of gerechten voor de hele familie!
  • Selecteer eenvoudig de juiste baktijd tot 60 minuten en temperatuur van 80˚ tot 200˚
  • Met wel 8 voorgeprogrammeerde instellingen
  • Veilig te gebruiken door middel van het cool touch handvat en oververhittingsbescherming
  • Inclusief handig bakblik voor het maken van cakes, taarten en meer

Reviews Princess Aerofryer XXL

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Princess Aerofryer XXL 182055
Average rating:  
 0 reviews