Princess Digital Aerofryer XXL (182025) kopen/reviews

Princess Digital Aerofryer XXL (182025) kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Princess Digital Aerofryer XXL (182025) verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Princess Digital Aerofryer XXL. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Beschrijving Princess Digital Aerofryer XXL (182025) – 4.5 Liter

Princess Digital Aerofryer XXL 182025 kopenCupcakes, taarten, quiches, afbakbroodjes en gevulde paprika’s: met een airfryer kun je veel meer dan alleen frietjes bakken! Met de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Hetelucht friteuse zet je heerlijke snacks en gerechten op tafel voor het hele gezin.

Heteluchttechnologie

Doordat deze hetelucht friteuse gebruik maakt van High Speed Air Convention Technology, frituur en bak je met een stuk minder (of zelfs geen) olie. De hete, circulerende lucht in combinatie met een perfecte baktemperatuur zorgt ervoor dat gerechten goed gaar worden. Frietjes en snacks krijgen daarbij een heerlijk krokant laagje. En dat zonder (veel) olie te gebruiken!

Naast frituren kun je met een airfryer ook bakken, grillen, braden en roosteren. Het bereiden van eten met deze airfryer is nagenoeg reukloos. Wist je dat je met een airfryer ontzettend veel verschillende soorten gerechten kunt maken, zoals cupcakes, brownies, cakes, stamppot, quiches en churros? De Princess 182025 Digital Aerofryer XXL is bovendien ook geschikt voor het opwarmen van gerechten, zonder dat deze uitdrogen, zoals bij een magnetron vaak het geval is.

Automatische en handmatige instellingen

De Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Hetelucht friteuse beschikt over zowel automatische als manuele bedieningsmogelijkheden. Je hebt de keuze uit 8 verschillende programma’s, voor het bereiden van frietjes, biefstuk, vlees, kip, vis, garnalen en cake. Ook is er een optie om voor te verwarmen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om zelf de temperatuur en baktijd in te stellen, voor het bereiden van nog veel meer gerechten.

Veilig en makkelijk te gebruiken

De airfryer bevat een digitaal display waarmee je eenvoudig de juiste baktijd, temperatuur of voorgeprogrammeerd programma kunt selecteren. De fryer beschikt tevens over een instelbare timer en oververhittingsbeveiliging, zodat je veilig van dit apparaat gebruik van kunt maken. Ook is de mand uitneembaar, waardoor zowel het serveren van eten als het schoonmaken van de mand een eitje is.

Let op: de onderdelen van de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Hetelucht friteuse zijn niet vaatwasserbestendig.

Voordelen van de Princess 182025 Digital Aerofryer XXL Hetelucht friteuse

  • Ruime inhoud van 4.5 L: genoeg voedsel voor het hele gezin!
  • Stel eenvoudig temperatuur en baktijd in met het digitale display
  • Gezonder bakken en frituren door middel van de High Speed Air Convention Technology
  • Maar liefst 8 voorgeprogrammeerde programma’s voor het bereiden van uiteenlopende maaltijden
  • Instelbare timer en oververhittingsbescherming
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Princess Digital Aerofryer XXL (182025)
Average rating:  
 0 reviews