Princess Heteluchtfriteuse/Oven (182065) kopen/reviews

Princess Heteluchtfriteuse/Oven (182065) kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Princess Heteluchtfriteuse/Oven (182065) verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Princess Heteluchtfriteuse/Oven. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Beschrijving Princess Heteluchtfriteuse/Oven (182065)

Princess Heteluchtfriteuse Oven 182065 kopenMet de Princess 182065 – Heteluchtfriteuse/Oven heb je geen losse airfryer of oven meer nodig! Door de Princess 182065 te kopen haal je een handige combinatie van mini-oven en airfryer in huis. Je kunt ermee bakken, frituren, roosteren, grillen en zelfs dehydrateren. Met behulp van de heteluchttechnologie frituur je met dit apparaat heerlijke, gezondere frietjes. Bovendien maken de drie bakplaten het mogelijk om een heleboel snacks en gerechten gelijktijdig te bereiden.

Gezonder frituren

Doordat de Princess 182065 Heteluchtfriteuse/Oven gebruik maakt van hetelucht, hoef je geen of weinig olie te gebruiken bij het bakken en frituren. Je bereidt gerechten daardoor op een gezondere manier, terwijl frietjes en snacks alsnog krokant worden. De heteluchtfriteuse/oven werkt namelijk met de High Speed Air Convection Technology. Hierdoor komen er bij het bereiden van eten ook nog eens nagenoeg geen onaangename geurtjes vrij in de keuken.

Doordat de Princess 182065 tevens als oven te gebruiken valt, kun je er ook goed groenten en fruit in dehydrateren. Op die manier maak je eenvoudig heerlijke groentechips of gedroogd fruit. Een gezonde snack voor het hele gezin!

Het perfecte resultaat

De Heteluchtfriteuse/oven beschikt over 10 voorgeprogrammeerde bakprogramma’s, voor kip, biefstuk, gebak, friet, pizza, brood, vis, garnalen, rotisserie en drogen. Zo hoef je niet langer na te denken over welke instellingen en baktijden bij welk gerecht horen. Mocht je deze wel zelf willen instellen, dan is dat ook mogelijk. Je kunt de temperatuur zelf instellen van 40˚ tot 200˚.

Gebruiksvriendelijk

De Princess 182065 Heteluchtfriteuse/Oven is erg gebruiksvriendelijk, mede dankzij het moderne digitale touchscreen display. Je stelt er eenvoudig de juiste temperatuur en baktijd (tot 90 minuten) mee in. De Princess airfryer beschikt over overhittingsbeveiliging, zodat je er op een veilige manier gebruik van kunt maken. Bovendien haal je de uitneembare, roterende mand gemakkelijk uit de oven zonder daarbij je vingers te branden, middels het speciaal ontwikkelde handvat.

Let op: de onderdelen van de Princess 182065 Heteluchtfriteuse/Oven zijn niet vaatwasserbestendig; reinig ze met een sopje.

Voordelen van de Princess 182065 Heteluchtfriteuse/Oven

  • Frietjes en snacks worden heerlijk krokant dankzij de roterende mand
  • Met de ruime inhoud van 10 liter bereid je gerechten voor de hele familie
  • Moderne, digitale bediening waarmee je de temperatuur aanpast van 40˚ tot 200˚
  • Gezonder bakken en frituren door middel van de High Speed Air Convection Technology
  • Wordt geleverd met drie bakrekken, voor het gelijktijdig bereiden van extra veel voedsel
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Princess Heteluchtfriteuse/Oven 182065
Average rating:  
 0 reviews