Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL kopen/reviews

Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL kopen

Voor jouw gemak hebben we de laagste prijzen van webshops die de Tristar FR-6994 XXL Crispy Fryer verkopen op een rij gezet. Doordat je zelf de prijzen kan vergelijken vind je eenvoudig de goedkoopste webshop voor het kopen van de Tristar FR-6994 XXL Crispy Fryer. Als je je muis boven de voorraadstatus houdt zie je wat de levertijd van de betreffende shop is.

Webshop Prijs Verzendkosten Op voorraad Naar shop
Amazon.nl Kijk op de site Kijk op de site Onbekend Bekijk

Beschrijving Tristar FR-6980 Mini Crispy Fryer

 Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL kopenTristar FR-6994 Crispy Fryer XXL beschikt over een extra grote capaciteit; je kunt er tot wel 1 kg friet tegelijkertijd in frituren. Zo is er in één keer genoeg patat voor iedereen! En dat is niet het enige, een airfryer is namelijk ook geschikt voor het op een gezondere manier bakken, braden, grillen en roosteren van ingrediënten. Verder behoort ook het afbakken van broodjes tot de mogelijkheden.

Perfecte bakresultaten

Dankzij de technologie waarbij hete lucht door de airfryer circuleert worden frietjes (en andere gerechten) voorzien van een krokant laagje, zonder daarbij gebruik te hoeven maken van (veel) olie. Friet wordt hierdoor een stuk minder vet en ongezond! Met de Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL is het daarnaast ook mogelijk om onder andere vlees- en visgerechten, groenten, cake, quiche en taart te maken.

Gebruiksvriendelijk

De Crispy Fryer XXL is gemakkelijk te bedienen, door middel van het analoge bedieningspaneel. Gebruik de draaiknoppen om zo de gewenste baktijd en temperatuur te kiezen voor het gerecht. Je kunt de temperatuur instellen van 80⁰C tot 200⁰C, waardoor de fryer geschikt is voor verschillende soorten gerechten. De baktijd stel je in op maximaal 30 minuten. Lang wachten tot de airfryer voorverwarmd is is niet nodig; door het vermogen van 1500 Watt bereikt deze zeer snel de gewenste temperatuur. Zo bereid je eenvoudig én snel jouw favoriete gerechten.

Een veilige airfryer

De Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL is erg veilig in gebruik. Doordat deze beschikt over oververhittingsbeveiliging, hoef je je niet druk te maken over eventuele oververhitting van het apparaat. Om ervoor te zorgen dat je je handen niet brandt aan de airfryer mand, is deze voorzien van een Cool Touch handgreep. De airfryer blijft bovendien goed op het aanrecht staan, dankzij de handige antislipvoetjes.

De airfryer schoonmaken

Het schoonmaken van de Tristar Crispy Fryer XXL is zeer eenvoudig. Door de antiaanbaklaag is de fryer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De airfryer mand is bovendien uitneembaar, waardoor deze zo gereinigd is.

Let op: de onderdelen van deze airfryer zijn niet helaas geschikt voor de vaatwasser.

Voordelen van de Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

  • Ruime inhoud van 4.5 liter: frituren, grillen, roosteren, braden en bakken voor het hele gezin
  • Op een gezondere, minder vette manier gerechten bereiden
  • Erg veilig in gebruik dankzij de oververhittingsbeveiliging, Cool Touch handvat en antislipvoetjes
  • Baktijd en temperatuur eenvoudig in te stellen door middel van het analoge bedieningspaneel

Reviews Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tristar FR-6994 Crispy Fryer XXL
Average rating:  
 0 reviews