Facebookpagina’s over de Airfryer

De Airfryer is een veelzijdig apparaat waarin een hoop verschillende gerechten kunnen worden bereidt. Omdat de Airfryer zo handig is en je er veel mee kunt zijn er op Facebook meerdere pagina’s en groepen waar je terecht kan voor recepten, vragen en tips. In dit bericht geven we een overzicht van de grootste Nederlandse Facebookpagina’s gerelateerd aan de Airfryer.

Facebookpagina’s zijn bedoeld voor bedrijven, merken en organisaties om verhalen te delen en met mensen te communiceren. Een dergelijke pagina wordt door een of meerdere personen beheerd. De beheerders van de pagina kunnen vervolgens berichten delen die zij relevant vinden voor de pagina. Vaak is het ook mogelijk voor anderen om een reactie achter te laten op de pagina. Je kan een pagina liken zodat de berichten van de pagina ook op je eigen timeline voorbij komen. Op de onderstaande Facebookpagina’s delen de beheerders vaak verschillende recepten en tips voor de Airfryer.

The Philips Chef

The Philips ChefMartin Senders staat ook wel bekend als The Philips Chef. Martin is geboren in Eindhoven en heeft een grote passie voor koken. Hij heeft een gespecialiseerde koksopleiding gedaan en is vaak in de keuken te vinden.

Als The Philips Chef houdt Martin zich bezig met allerlei recepten die je kunt bereiden met Philips keukenapparatuur. Op zijn pagina komen dus ook zeer regelmatig recepten voorbij die geschikt zijn om te bereiden in de Philips Airfryer. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 13.000 mensen die de pagina van The Philips Chef leuk vinden.

De pagina van The Philips Chef biedt een hoop inspiratie voor het bereiden van nieuwe gerechten. Op deze pagina staan bijvoorbeeld recepten voor een Rozijenbrood met kaneel en Sukade, een Mediteraanse stamppot en een heerlijke Paella. Allemaal te bereiden in de Airfryer!

Airfryer tips

Airfryer tipsOp de pagina Airfryer tips is een erg active pagina waar meerder keren per dag berichten worden geplaatst en gedeeld. Het leuke van Airfryer tips is dat hier ook vaak berichten van andere pagina’s gedeeld worden. Hierdoor weet je zeker dat je al het laatste Airfryernieuws meekrijgt als je deze pagina volgt.

Op het moment van schrijven heeft de pagina Airfryer tips al meer dan 8.500 mensen die de pagina volgen. Het leuke van Airfryer tips is dat goede vragen van bezoekers van de pagina ook gedeeld worden op de pagina. Hierdoor komen er altijd wel nuttige antwoorden op de vragen die je hier stelt. Daarnaast worden hier ook vaak aanbiedingen gedeeld waardoor je altijd op de hoogte bent van waar je de Airfryer het goedkoopst kunt aanschaffen.

Airfryer NL

Airfryer NLDe pagina Airfryer NL is opgericht door Henk Zwiers. De pagina is opgericht omdat er veel onduidelijkheid bestond om de juiste instellingen van de Airfryer. De pagina bevat “geen ingewikkelde recepten van ‘deskundigen’ die toch niemand maakt, maar handig bakdetails van de gebruikers zelf”, aldus te lezen op de pagina.

Alle recepten op deze pagina komen van de beheerder of bezoekers van de pagina. Elk recept is samengevat in een afbeelding waarbij de bereidingswijze wordt beschreven en het eindresultaat wordt getoond. Inmiddels zijn er al meer dan 315 inzendingen terug te vinden op de pagina en heeft de pagina meer dan 6.000 volgers. Alle inzendingen zijn ook terug te vinden op de gerelateerde website Airfryer-NL.

AirfryerWeb

Logo AirfryerWebDe pagina AirfryerWeb hoort bij de website waar je je nu op bevindt. Hier worden alle recepten die op deze site worden geplaatst gedeeld. Daarnaast komen hier de laatste berichten en alle nieuwe content voorbij die op AirfryerWeb wordt geplaatst. Ook worden hier regelmatig Facebookberichten van andere gebruikers gedeeld zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends omtrent de Airfryer.

Inmiddels heeft onze pagina al meer dan 1.250 volgers en daar zijn we erg trots op. Alle vragen die gesteld worden worden zo snel mogelijk beantwoord, en als we er zelf geen antwoord op weten delen we het bericht op de pagina zodat een van de volgers misschien het antwoord kan geven. Like dus deze pagina om niks wat met de Airfryer te maken heeft te missen!

Laat zelf als eerste een reactie achter

      Laat een reactie achter

      AirfryerWeb
      Logo