Pakket met keukenaccessoires voor FRITEUSE AIR SMART 5.5L Air Fryer

Inhoud verpakking:
NA

Bol.com

Stel een prijsalarm in!

Laatst bijgewerkt op 17 juli 2024 20:24
SKU: 8435572610203 Categorie:

Vergroot de mogelijkheden en functionaliteit van uw FRYER AIR SMART 5,5L olievrije heteluchtfriteuse. Alle accessoires zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen, vrij van BPA, PFOA en PTFE.

Cupcakevorm: om tot 7 stuks tegelijk te maken, gemaakt van 203x40mm BPA-vrije food-grade siliconen om mee te koken.

Spuitfles: doorzichtig glazen lichaam, 50x160mm met een inhoud van 64 ml. Spuit een beetje olie op het voedsel dat u wilt. Zorg voor een knapperiger en gouden punt in al uw voorbereidingen.

Pizzabodem: met een afmeting van 203x26mm is hij perfect om op een comfortabele manier kleine individuele pizza’s te maken. Met antiaanbaklaag vrij van PFOA en PTFE.

Spiesrooster : een rooster in barbecuestijl met 3 spiesjes voor snel en gemakkelijk spiesen. Het is gemaakt van roestvrij staal en heeft een afmeting van 203x70mm.

Bakvorm: bak taarten, brood, of als u dat wilt, kunt u vlees en vis bakken. Met afmetingen van 203×172 mm, is het gecoat met antiaanbakmateriaal vrij van PFOA en PTFE, met een klein handvat voor meer comfort.

Onderzetter : Zodat u de bereidingen op elk moment in alle veiligheid naar uw tafel kunt brengen, gemaakt van BPA-vrije siliconen, heeft het een afmeting van 175x5mm.

Hier vind je een overzicht van alle webshops en prijzen die wij hebben kunnen verzamelen.

Bol.com


AirfryerWeb houdt de prijzen van alle producten bij over tijd. Hieronder zie je hoe de laagste prijs voor dit product veranderde in de afgelopen tijd.

Prijshistorie van Pakket met keukenaccessoires voor FRITEUSE AIR SMART 5.5L Air FryerWil je een e-mail ontvangen als de prijs van dit product onder een door jouw ingestelde prijs komt? Stel dan hieronder een prijsalarm in.

Stel een prijsalarm in!

Specificaties: Pakket met keukenaccessoires voor FRITEUSE AIR SMART 5.5L Air Fryer

Gewicht (kg)

1.275

Kleur

Overige

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Pakket met keukenaccessoires voor FRITEUSE AIR SMART 5.5L Air Fryer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AirfryerWeb
Logo