Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Auteur(s) Saskia van Weert
Aantal pagina's 115
Taal Nederlands

21,99

€21,99
Bol.com
€21,99
sinds 17 juli 2024 18:53
Amazon.nl

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor Makkelijke gerechten uit de Airfryer - €21,99

Laatst bijgewerkt op 17 juli 2024 19:05
SKU: 9789402218893 Categorie:

Makkelijke gerechten uit de Airfryer

Waarom moeilijk doen, als het ook makkelijk kan? Airfryers zijn ontzettend veelzijdige apparaten waarmee je binnen een handomdraai een grote verscheidenheid aan gerechten op tafel kunt zetten. Van hapjes voor tussendoor tot complete maaltijden; met de airfryer kan het allemaal. Of je nu zin hebt in frietjes, gebakken aardappeltjes of chicken wings, met een airfryer is er een heleboel mogelijk. In Makkelijke gerechten uit de Airfryer vind je simpele gerechten voor de hetelucht friteuse. Je hoeft immers geen keukenprins of prinses te zijn om lekker eten te bereiden met een airfryer.

Een airfryer voor het bereiden van gezondere hapjes en maaltijden

Met een airfryer zet je in no-time niet alleen lekkere, maar ook verantwoorde snacks en gerechten op tafel. Je maakt er meer mee dan alleen frietjes en snacks. En heb je wel zin in een tussendoortje? Dan kan dat natuurlijk ook, maar dan op een gezondere manier! Deze veelzijdige keukenapparaten maken namelijk gebruik van heteluchttechnologie, waarbij er hete lucht door de pan circuleert. Hierdoor is er veel minder vet nodig voor het bereiden van voedsel.

Je hoeft slechts een klein lepeltje olie toe te voegen aan de ingrediënten en vaak hoeft er zelfs helemaal geen olie aan te pas te komen. Zo heb je (in tegenstelling tot met een traditionele friteuse) nooit meer last van onaangename frituurluchtjes in huis en kun je bovendien zorgeloos en verantwoord snacken.

Recepten en handige tips voor de airfryer

In Makkelijke gerechten uit de Airfryer vind je zowel recepten als tips. Of je nu zin hebt in gebakken banaan, chicken wings, gevulde aardappel of een lekker tussendoortje; het is allemaal mogelijk met de airfryer. En dat zonder schuldgevoel! Bovendien word je met dit boek ook wat wijzer over het gebruik van de airfryer. Op welke temperatuur dienen ingrediënten bijvoorbeeld gegrild te worden? En hoe maak je een airfryer eigenlijk schoon? Kortom, alles wat je nodig hebt om met de airfryer aan de slag te gaan!

Voordelen van het Makkelijke gerechten uit de Airfryer

  • Inspirerend receptenboek voor de airfryer met duidelijke aanwijzingen
  • Met de meest uiteenlopende gerechten en hapjes
  • Zet binnen een handomdraai al jouw favoriete maaltijden op tafel
  • Inclusief handige tips voor het gebruik van de airfryer; hoe maak je deze bijvoorbeeld schoon?
  • Haal nóg meer uit je airfryer met dit handige kookboek!
Hier vind je een overzicht van alle webshops en prijzen die wij hebben kunnen verzamelen.