AeroVital Cube heteluchtfriteuse

Vermogen 1600 Watt
Geschikt voor meer dan 6 personen
Bakcapaciteit 6800 kg friet

Bol.com
Amazon.nl

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor AeroVital Cube heteluchtfriteuse - €0,00

Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 03:42
SKU: 4060656156021 Categorie:

Gezond en lekker friteuren bestaat niet? Toch wel, met de Klarstein AeroVital Cube heteluchtfriteuse lukt het vetarm toebereiden van levensmiddelen snel en heel eenvoudig. En van een uitstekende smaak hoeft niemand afstand te doen: Zelfs frietjes worden heerlijk knapperig.Het geheim van de Klarstein AeroVital Cube friteuse is het 3D Heating System dat met 1600 Watt en circulerende hete lucht frituurt, bakt, grillt en roostert. Daarbij wordt de warmte, dankzij het bovenzijdige rvs element en aan de achterzijde geplaatste circulatieventilator snel en optimaal verdeeld en zorgt ervoor dat de levensmiddelen aan alle kanten zacht en snel gaar worden. Ontdooien is niet nodig. De bediening is daarbij heel eenvoudig want de AeroVital Cube is voorzien van EasyStart: Eén van de 16 programma’s middels het touchpaneel selecteren en de temperatuur en gaartijd zijn direct voor het gewenste programma ingesteld. Nu alleen nog op start drukken en de friteuse gaat aan de slag. Natuurlijk kunt u de temperatuur en de looptijd ook individueel handmatig instellen. De temperatuur kan in stappen van 10°C tussen 50 en 220°C worden ingesteld en de gaartijd in stappen van 1 minuut tot max. 60 minuten. Er staan 13 individuele gerechten tot uw beschikking zoals friet, pizza, taart, vis, groente en kip, evenals 3 functies voor ontdooien, warmhouden en drogen.De grote interne XXL ruimte laat nauwelijks wensen over met zijn royale 12 liter capaciteit en kan zelfs een grillhaantje bevatten. Daarbij is de Klarstein AeroVital Cube heteluchtfriteuse dankzij het mini-bakoven design bijzonder compact en neem op het aanrecht niet meer plaats in dan een conventionele friteuse! De omvangrijke accessoireset is optimaal ingericht voor alle doeleinden: Een lekbak voor het opvangen van uitstromend vet, een grillrooster en -mand voor groot en klein frituurgoed, zoals chicken wings of kroketten, en een rotisseriespies met bijbehorende spieshouder. En het mooiste is: Hier kunt u naar hartelust frituren zonder u zorgen te maken om de calorieën want hier wordt alles met hete lucht gegaard, zonder toevoeging van olie.Natuurlijk is ook aan de veiligheid gedacht: Wanneer het apparaat in gebruik is blijven de behuizing en het handvat aangenaam koel dankzij het cool touch housing principe.Voor gezond, snel en comfortabel klaarmaken van het eten: De Klarstein AeroVital Cube heteluchtfriteuse.

Hier vind je een overzicht van alle webshops en prijzen die wij hebben kunnen verzamelen.

Bol.com
Amazon.nl


AirfryerWeb houdt de prijzen van alle producten bij over tijd. Hieronder zie je hoe de laagste prijs voor dit product veranderde in de afgelopen tijd.

Prijshistorie van AeroVital Cube heteluchtfriteuse

Statistieken

Huidige prijs -18 april 2024
Hoogste prijs€139,9929 december 2023
Laagste prijs€139,9929 december 2023
Sinds 29 december 2023

Laatst prijswijziging

€139,9929 december 2023


Wil je een e-mail ontvangen als de prijs van dit product onder een door jouw ingestelde prijs komt? Stel dan hieronder een prijsalarm in.

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor AeroVital Cube heteluchtfriteuse - €0,00

Specificaties: AeroVital Cube heteluchtfriteuse

Fysieke eigenschappen
Vermogen (watt)

1600

Lengte (cm)

320

Breedte (cm)

310

Hoogte (cm)

370

Kleur

Overige

Maximale hoeveelheid friet (kg)

6800

Gebruiksgemak
Geschikt voor vaatwasser

Ja

Opslagruimte snoer

Nee

Warmhoudfunctie

Nee

Kijkvenster

Nee

Koele wand

Nee

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AeroVital Cube heteluchtfriteuse”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AirfryerWeb
Logo