Blokker – Heteluchtfriteuse – BL18003 – Zwart

Vermogen 1500 Watt
Geschikt voor tot 3 personen
Bakcapaciteit 0.6 kg friet

39,00

€39,00
Blokker.nl
Bol.com

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor Blokker heteluchtfriteuse BL-18003 - €39,00

Laatst bijgewerkt op 17 juli 2024 06:40
SKU: 8718827180875 Categorie:

Blokker BL18003

Frietjes frituren, groenten roosteren of grillen en vlees bakken; de Blokker BL18003 is ontzettend veelzijdig. Je gebruikt deze airfryer niet alleen om er snacks en frietjes mee te bereiden, maar voor ieder moment van de dag. Of het nu voor een heerlijk ontbijtje, lunch, avondeten of tussendoortje is. De Blokker BL18003 beschikt over een ruime capaciteit van 3,5 liter. Bak er tot wel 800 gram knapperige frietjes mee, met toevoeging van slechts een klein lepeltje olie! Zo voorzie je 2 tot 3 personen van een heerlijke maaltijd of snack.

Gezonder voedsel bereiden

Doordat de Blokker BL18003 gebruik maakt van hete lucht in plaats van vet, worden maaltijden een stuk minder ongezond vergeleken met conventionele frituurpannen. Hierdoor heb je ook nog eens nooit meer last van een vervelende frituurlucht die in je keuken blijft hangen. De hete lucht circuleert op hoge snelheid door het apparaat, waardoor voedsel gelijkmatig gegaard wordt en frietjes tegelijkertijd voorzien worden van een heerlijk krokant laagje.

Eenvoudig in gebruik

De Blokker BL18003 airfryer is erg gebruiksvriendelijk. De temperatuur (tussen de 80 en 200 graden) en baktijd (tot maximaal 30 minuten) selecteer je eenvoudig met de draaiknoppen. Bovendien beschikt het apparaat over oververhittingsbeveiliging, om zo overhitting te voorkomen. Dankzij de anti-aanbaklaag bakt het voedsel niet aan en hierdoor is het apparaat ook nog eens makkelijker schoon te maken. De uitneembare onderdelen van deze airfryer zijn vaatwasserbestendig; waardoor het reinigen van dit apparaat een eitje wordt.

Meer dan alleen frietjes en snacks

Je gebruikt de Blokker BL18003 heteluchtfriteuse niet alleen om mee te frituren; je kunt er daarnaast ook goed mee bakken, grillen, braden en roosteren. Zo bereid je niet alleen snacks, maar ook bijvoorbeeld gevulde paprika’s of lasagne. En wat dacht je van chocoladetaart, bosbessenmuffins of churros? Of je nu op zoek bent naar een lekker ontbijtje, een avondmaaltijd of snacks voor tussendoor; er zijn ontzettend veel verschillende airfryer recepten te vinden op het internet. De opties zijn oneindig!

Voordelen van de Blokker BL18003

  • Veilig en gemakkelijk in gebruik: beschikt over oververhittingsbeveiliging en anti-aanbaklaag
  • De uitneembare onderdelen zijn vaatwasserbestendig
  • Baktijd en temperatuur eenvoudig in te stellen door middel van de draaiknoppen
  • Op een gezondere, minder vette manier frituren, grillen, roosteren, braden en bakken
  • Ruime bereidingscapaciteit van 3.5 liter, voor wel 800 gram knapperige frietjes
Hier vind je een overzicht van alle webshops en prijzen die wij hebben kunnen verzamelen.