Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter – 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement

Vermogen 1400 Watt
Geschikt voor tot 3 personen
Bakcapaciteit -

89,99

€89,99
Bol.com

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter - 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement - €89,99

Laatst bijgewerkt op 18 oktober 2021 07:44
SKU: 4260414890291 Categorie:

De Klarstein VitAir is een hetelucht friteuse in opwindende futuristische look, die een revolutie teweegbrengt in traditionele keukenrituelen en conventionele friteuses, grills en bakovens met gemak de loef afsteekt.

Deze keukenmeester verenigt al deze toestellen in zijn multifunctionaliteit en verbant zo de overvloed aan toestellen uit zijn omgeving.

Gaart U met de hulp van het halogeen-infrarood verwarmingselement vlees, vis en groenten in een recordtijd op een gezonde manier en wijze. Of het nu gaat om verse ingrediënten of diepvrieskost, enkele gerechten of gehele menus, alles wordt zonder voorverwarmen, ontdooien en in het bijzonder zonder toevoegen van olie voorzichtig omgetoverd in smakelijke maaltijden. De revolutionaire constructie van het toestel en de ventilatietechniek van de hetelucht koker garanderen een gelijkmatige warmteverdeling in het toestel en laten kooksappen niet als damp verdwijnen.

Het resultaat: bijna 60% tijdbesparing, het gekookte voedsel droogt niet uit en behoudt sap en beet.

Temperatuur en tijd kunnen ofwel manueel ingesteld worden, waarbij temperaturen tussen 50° tot 230° C en tijden tot maximaal één uur genoeg speelruimte laten voor de meest verscheidene manieren van toebereiding. Ofwel maakt U gebruik van één van de talrijke voorgeprogrammeerde automatische functies om frieten, gegrilde kip, koeken, pizza, steak of schaschlik op de minuut precies en perfect te garen. Een timerfunctie maakt een tijdgestuurde start van de halogeenovens mogelijk, zodat U bij het ontwaken vers gebakken broodjes of na een lange werkdag vol stress een klaargemaakt avondeten kunt verwachten. Alle functies kunnen eenvoudig via het touch-bedieningspaneel aan het front gestuurd worden, waarbij een LCD-display steeds informeert over het gekozen programma, temperatuur en looptijd.

Bij de levering behoren verschillende accessoires om de Klarstein VitAir functioneel uit te breiden. Zo laten frietjes zich vangen in de 3D grillkooi, terwijl grilkippen en schaschliks, vastgeprikt op een spies, horizontaal in het toestel worden geklemd. De schakelbare rotatie zorgt ervoor dat de frietjes en de spiesgerechten van alle kanten gelijkmatig geroosterd en gegaard worden. Voor pizzas staat een ronde bakplaat ter beschikking, terwijl het grillrooster zich verbonden voelt met de bereiding van steaks.

De stijlvolle, koepelvormige behuizing uit dubbelwandige kunststof bezit een panorama-kijkvenster van 310° langswaar het kookproces gevolgd kan worden. De antikleeflaag van de inzetkuip reduceert het schoonmaken waarbij het reinigen ook in de vaatwasser mogelijk is.

Met haar beperkte afmetingen vindt de Klarstein VitAir in bijna iedere keuken een plaats. Kleine keukens profiteren zelfs op verschillende manieren, omdat ze vele kooktoestellen combineert en daardoor overbodig maakt. De grijs-zwart buitenkant van de Klarstein halogeenoven is bovendien een uitgesproken blikvanger en zal bij uw gasten zonder twijfel vele nieuwsgierige vragen uitlokken.

Hier vind je een overzicht van alle webshops en prijzen die wij hebben kunnen verzamelen.

€89,99
Bol.com


AirfryerWeb houdt de prijzen van alle producten bij over tijd. Hieronder zie je hoe de laagste prijs voor dit product veranderde in de afgelopen tijd.

Prijshistorie van Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter - 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement

Statistieken

Huidige prijs €89,9918 oktober 2021
Hoogste prijs€119,9927 juli 2021
Laagste prijs€89,9917 oktober 2021
Since 27 juli 2021

Laatst prijswijziging

€89,9917 oktober 2021
€99,9930 september 2021
€109,9925 september 2021
€99,991 september 2021
€119,9927 juli 2021


Wil je een e-mail ontvangen als de prijs van dit product onder een door jouw ingestelde prijs komt? Stel dan hieronder een prijsalarm in.

Stel een prijsalarm in!
Prijsalarm voor Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter - 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement - €89,99

Specificaties: Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter – 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement

Fysieke eigenschappen
Vermogen (watt)

1400

Maximale temperatuur (graden Celcius)

230

Minimale temperatuur (graden Celcius)

50

Gewicht (kg)

6.1

Lengte (cm)

48

Breedte (cm)

34

Hoogte (cm)

32

Materiaal

Kunststof

Kleur
Maximale hoeveelheid friet (kg)

0

Gebruiksgemak
Geschikt voor vaatwasser

Ja

Opslagruimte snoer

Nee

Warmhoudfunctie

Nee

Kijkvenster

Nee

Koele wand

Nee

Overige kenmerken
MPN (Manufacturer Part Number)

TK20-Vitair-2G-B

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Klarstein VitAir Turbo hetelucht friteuse 9 liter – 1400w halogeen-infrarood verwarmingselement”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AirfryerWeb
Logo