Nieuwe accessoires Philips Airfryer XXL

Afgelopen jaar lanceerde Philips de Airfryer XXL. Deze maand komt Philips komt Philips met drie nieuwe accessoiresets voor de Airfryer XXL. Met de Bakmeesterset, Grillmeesterset en Partymeesterset heb je nog meer mogelijkheden voor je Airfryer.

Partymeesterset (HD9950/00)

PartymeestersetDe Partymeesterset bestaat uit twee accessoires waar de echte Airfryerfans al bekend mee zijn: een grillrekje en een voedselscheider. Met het grillrekje verdubbel je het kookoppervlak doordat je een extra laag hebt om eten op te leggen. Met de voedselscheider is het mogelijk om verschillende etenswaren tegelijkertijd gescheiden te bereiden. Dit is bijvoorbeeld handig als je niet wil dat de marinade van je ene gerecht in contact komt met het ongemarineerde andere gerecht.

Laagste prijzen voor partymeesterset:

€34,00
€34,99
6 nieuw van €34,00
4 gebruikt van €28,02
sinds 17 juli 2024 20:23
Amazon.nl
€35,00
Bol.com
€35,99
Coolblue.nl

Grillmeesterset (HD9951/00)

De Grillmeesterset bestaat uit een niet-klevende grillbodem voor de Airfryer XXL en vier spiesen voor speciale grillgerechten. De spiesen kun je bijvoorbeeld gebruiken om een variatie van groenten of vlees te grillen.

De grillbodem kan onder in het mandje van de Airfryer XXL geklikt worden. De bodem is geschikt voor het perfect grillen van vis, vlees en groenten. Overbodig vet druipt weg via het unieke geperforeerde oppervlak. Dankzij de antiaanbaklaag blijft voedsel niet plakken en is de bodem eenvoudig schoon te maken.

Laagste prijzen voor de grillmeesterset:

Bol.com
Amazon.nl
Coolblue.nl

Bakmeesterset (HD9952/00)

In de Bakmeesterset vinden we ook twee bekende accessoires die nu ook beschikbaar komen voor de Airfryer XXL: het bakaccessoire en de muffinvormpjes. De bakmeesterset bevat 9 siliconen muffinvormpjes voor bijvoorbeeld het bereiden van muffins of cupcakes.

Het bakblik is 22 bij 22 centimeter groot en past precies in de frituurmand van de XXL. Het bakblik is ook te gebruiken in de Airfryer XL door hem op de grillpan (niet de mand) te plaatsen. Het bakaccessoire is natuurlijk handig voor het bakken van taarten, brood en quiches. Daarnaast is deze ook zeer geschikt voor het bereiden van bijvoorbeeld stamppotten, lasagne, vlees met sausjes en andere gerechten.

Laagste prijzen voor de bakmeesterset:

Bol.com
Amazon.nl
Coolblue.nl

De verschillende sets zijn allemaal eenvoudig schoon te maken en geschikt voor de vaatwasser. Elke set wordt ook geleverd met een recepten dat speciaal gericht is op de accessoires uit de set. In het receptenboekje vind je tips en recepten van de Philips Chef voor beginners.

Welke set(s) haal jij in huis?

10 Opmerkingen
 1. Ik haal zowiezo de bakmeesterset
  Maar ook de grillmeesterset
  En nog later de partymeesterset

 2. Maar geen bakplaat??????????

 3. Geen spatdeksel??

 4. Enig idee wanneer de spatdeksel er is?

 5. Passen de oude accesoires van de XL ook in de xxl?

  Laat een reactie achter

  AirfryerWeb
  Logo