Nieuwe kleuren voor Philips Airfryers

De Philips Airfryer begint in steeds meer keukens een plaatsje te krijgen. Philips wil dit nog een stapje verder brengen en komt daarom met nieuwe kleuren voor de Viva Airfryers.

We kennen natuurlijk al de witte en de zwarte versie van de Viva Airfryer. In Nederland zal Philips daarnaast ook een Cashmere Grey- en een Desert Green-variant op de markt brengen. Een rode variant staat voorlopig alleen nog gepland voor verkoop in Indonesië, maar wie weet wat er gebeurt als dit een hele populaire kleur blijkt te zijn.

Ik ben benieuwd welke kleur jullie favoriet is. In onderstaande poll kun je aangeven welke kleur Airfryer jij het liefst in de keuken zou hebben staan.

[socialpoll id=”2415518″]

Prototypes nieuwe kleuren

Als eerste kan ik onderstaande preview tonen. Dit is de nieuwe Philips Viva Airfryer van het type HD962x. Deze modellen zijn handgespoten prototypes en geven een mooie eerste indruk.

Zoals je waarschijnlijk al was opgevallen heeft de rode versie een rood kruis op de afbeelding staan. Deze versie staat niet gepland om in de Benelux op de markt te brengen. Waarschijnlijk zal de rode versie alleen in Indonesië beschikbaar zijn. Mocht er genoeg belangstelling blijken te zijn zal Philips misschien alsnog deze versie ook in de Benelux beschikbaar stellen.

Desert Green en Cashmere Grey (en Red)

Van enkele versies kwam ik al officiële verkoopafbeeldingen tegen. Twee kleuren die sowieso in Nederland beschikbaar zullen komen zijn Desert Green en Cashmere Grey. Daarnaast vond ik een afbeelding van de rode versie van de Viva Airfryer. Als er nog meer versies bekend worden wordt dit artikel natuurlijk snel vernieuwd!

Philips Airfryer HD9621/40 Viva Cashmere Grey
De eerste nieuwe kleur die zeker in de Benelux te koop zal zijn wordt Cashmere Grey genoemd. Deze versie heeft een zeer chique uitstraling en past eigenlijk in elke keuken.
Philips Airfryer HD9621/40 Viva Cashmere Grey

De laagste prijs voor deze versie is € 238.69 bij Amazon.nl.

Philips Airfryer HD9621/40 Viva Desert Green
De tweede kleur die Philips sowieso op de markt zal brengen is Desert Green. Dit komt in de buurt van mintgroen, een kleur die steeds populairder wordt in de keuken.
Philips Airfryer HD9621/40 Viva Desert Green

De laagste prijs voor deze versie is bij .

Philips Airfryer HD9623/31 Viva Red
De laatste gekleurde Philips Viva Airfryer waar ik een afbeelding van vond is de rode versie. Helaas zal deze zoals eerder gezegd waarschijnlijk niet in de Benelux te koop zijn. Voorlopig staat deze alleen in Indonesië gepland voor de verkoop!
Philips Airfryer HD9623/31 Viva Red

Wat vind jij?

Ik verwacht dat de Philips Airfryer in verschillende kleuren zeer populair zullen zijn. Op deze manier past de Airfryer nog beter in de verschillende stijlen die mensen in hun keuken hebben.

Wat vind jij van de nieuwe kleuren Airfryers? Zou je liever de Airfryer in een nog andere kleur toegevoegd zien worden? Ik hoor het graag in een reactie op dit bericht.

13 comments on “Nieuwe kleuren voor Philips Airfryers”

 1. Broekman Beantwoorden

  Heb nu een zwarte
  Ben helemaal happy met mijn air flyer, gebruik hem al ruim een jaar ongeveer 2a3 keer per week.
  Mocht ik ooit een volgende kopen dan kies ik voor de kleur cashmere Grey.

 2. Annette Beantwoorden

  Ik had een desert groene airfryer besteld. Ik vond hem zo leuk!
  Als accesoire Is er een grillpan bij te bestellen.
  En dat wilde ik beslist ook.
  Echter die zijn enkel met zwàrte handvaten te koop.
  Daar zou dan toch ook een keuze voor groen bij moeten zijn?
  Of minimaal zilverkleur?
  Maar die keuze is er niet. Jammer.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *