NutriU-app van Philips: inspiratie voor snelle en smakelijke recepten voor de airfryer

Sinds kort gebruik ik de handige NutriU-app van Philips. In dit bericht leg ik je graag meer uit over de mogelijkheden van deze app.

Recepten voor de airfryer

De NutriU-app is geschikt voor iedereen met een (Philips) Airfryer. In de app zijn nu al meer dan honderd recepten voor de Philips Airfryer. Dankzij de duidelijke tips en instructies zijn de recepten geschikt voor gebruikers van ieder niveau. Je favoriete recepten kun je opslaan zodat je ze snel terug kunt vinden.

NutriU - Recepten zoeken

In de app kun je recepten zoeken aan de hand van welke ingrediënten je in huis hebt, voor welke gang je iets zoekt, de bereidingstijd of voor bijvoorbeeld speciale diëten. Na een tijdje zal de app ook persoonlijke aanbevelingen doen die passen bij je eigen smaak.

De recepten worden heel overzichtelijk weergegeven. Je ziet eerst de titel, een foto, een beschrijving en voor hoeveel porties het recept is.

Naast het aantal porties kun je ook de voorbereidingstijd en de kooktijd zien. Ook zie je wie het recept heeft ingestuurd. Als je hierop doorklikt zie je andere recepten die deze persoon heeft ingezonden. Van de verschillende ingredienten die nodig zijn wordt een overzichtelijke lijst getoond.

NutriU - Recept bekijken ingredienten

Bij de recepten die de standaard ingrediënten uit de app gebruiken kun je ook de voedingswaarde per portie van het gerecht bekijken. Hierdoor weet je direct hoe (on)gezond het recept is.

Zelf recepten uploaden

In de NutriU-app kun je ook eenvoudig zelf recepten toevoegen. Hierbij kun je een foto uploaden zodat andere gebruikers zien hoe het er uit komt te zien. Vervolgens kun je een lijst van ingrediënten toevoegen en de stappen die doorlopen moeten worden.

NutriU - Recept toevoegen

Daarna kan je nog het aantal porties en de voorbereidingstijd instellen. Je kan de recepten toevoegen aan je eigen receptenboek. Door labels toe te voegen aan het recept zorg je er voor dat anderen je recept makkelijk kunnen vinden. Je kan labels toevoegen voor het soort keuken, de gelegenheid, voor welke gang het is en welke accessoires gebruikt zijn.

NutriU downloaden

Lees je dit bericht op je mobiel of tablet? Download dan nu de NutriU-app via deze link (werkt alleen op een mobile device). Zorg er voor dat je ook gelijk het receptenboek van AirfryerWeb volgt!

Wat vind jij van de NutriU app? Laat het weten in een reactie hieronder!

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *