Parmahamsticks

Deze parmahamsticks zijn eenvoudig te maken en ook nog eens ontzettend lekker. Een hartig hapje voor bij de borrel uit de Airfryer.

Parmahamsticks

Parmahamsticks

Voorbereidingstijd 5 min
Bereidingstijd 12 min
Totale tijd 17 min
Gang Borrelhapje, Tussendoortje
Keuken Italiaans
Porties 8 sticks

Ingrediënten
  

  • 2 plakken Bladerdeeg
  • 2 plakken Parmaham
  • Italiaanse kruiden (mix of bijvoorbeeld basilicum, oregano, tijm)
  • 1 ei

Instructies
 

  • Laat het bladerdeeg ontdooien en klop het ei los.
  • Smeer de bovenkant van de plakken bladerdeeg in met het losgeklopte ei.
  • Bedek beide plakken bladerdeeg met een plak parmaham en strooi hier Italiaanse kruiden overheen.
  • Snij met een scherm mes de plakken in vier reepjes.
  • Pak en reepje bij de uiteinden en draai deze in tegengestelde richting rond zodat je een mooie twister krijgt. Let er op dat de parmaham aan de binnenkant zit.
  • Bestrijk de parmahamsticks met ei en strooi hier nog wat van de kruiden overheen.
  • Verwarm de Airfryer voor op 180 graden celcius.
  • Leg de parmahamsticks in de Airfryer en stel de tijd in op 6 minuten.
  • Laat de parmahamsticks nog even afkoelen nadat je ze uit de Airfryer hebt gehaald.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept