Deze parmahamsticks zijn eenvoudig te maken en ook nog eens ontzettend lekker. Een hartig hapje voor bij de borrel uit de Airfryer.

Parmahamsticks
Ingrediënten
- 2 plakken Bladerdeeg
- 2 plakken Parmaham
- Italiaanse kruiden (mix of bijvoorbeeld basilicum, oregano, tijm)
- 1 ei
Instructies
- Laat het bladerdeeg ontdooien en klop het ei los.
- Smeer de bovenkant van de plakken bladerdeeg in met het losgeklopte ei.
- Bedek beide plakken bladerdeeg met een plak parmaham en strooi hier Italiaanse kruiden overheen.
- Snij met een scherm mes de plakken in vier reepjes.
- Pak en reepje bij de uiteinden en draai deze in tegengestelde richting rond zodat je een mooie twister krijgt. Let er op dat de parmaham aan de binnenkant zit.
- Bestrijk de parmahamsticks met ei en strooi hier nog wat van de kruiden overheen.
- Verwarm de Airfryer voor op 180 graden celcius.
- Leg de parmahamsticks in de Airfryer en stel de tijd in op 6 minuten.
- Laat de parmahamsticks nog even afkoelen nadat je ze uit de Airfryer hebt gehaald.