Philips introduceert Airfryer XL-bakplaat (HD9912/90) en -deksel (HD9932/00)

Zoals eerder aangekondigd komt Philips in september met een nieuwe versie van de Viva Airfryer. Begin september zullen ook twee nieuwe accessoires voor de Philips Airfryer XL op de markt komen: de Airfryer XL-bakplaat (HD9912/90) en het Airfryer XL-deksel (HD9932/00). In dit artikel lees je alles over deze twee nieuwe producten voor de Airfryer XL.

Philips Airfryer XL-bakplaat (HD9912/90)

Philips Airfryer XL-bakplaat HD9912Dankzij de Airfryer XL-bakplaat kun je de Airfryer XL nu ook gebruiken om je favoriete bakrecepten in te maken. De XL-bakplaat is ontworpen voor gerechten die je nu nog in een pan op het fornuis of in een ovenschaal in de oven bereidt.

De XL-bakplaat past perfect in de Airfryer XL. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de ruimte in de grote Airfryer. Zo bereidt je dus eenvoudig gezinsporties in de Airfryer.

De bakplaat biedt een hoop nieuwe opties voor het gebruik van je Airfryer. Enkele voorbeelden van producten die je op de bakplaat kunt bereiden:

 • Pizza’s
 • Quiches
 • Philips Airfryer XL-bakplaat HD9912 lijntekeningPlatte broden
 • Aardappelgratin
 • Taarten
 • Pannenkoeken
 • Risoto
 • Spiegeleieren
 • Vlees/vis bakken met saus
 • Paella
 • Cake
 • Gebakken rijst

De XL-bakplaat beschikt over een antiaanbaklaag zodat je eenvoudig je bereiden producten kunt verwijderen. Doordat de plaat ook vaatwasbestendig is kun je deze ook gemakkelijk schoonmaken.

De laagste prijs voor de Airfryer XL-bakplaat is € 40.57 bij Amazon.nl.

Meer info en prijzen

Philips Airfryer XL-deksel (HD9932/00)

Philips Airfryer-XL deksel HD9932Het Airfryer XL-deksel biedt meerdere functie voor het gebruik in de Airfryer XL. Het deksel is ontworpen om bij het bereiden van vette producten het schoonmaakwerk te beperken. Dankzij het deksel komen er namelijk geen spatten meer tegen het verwarmingselement. Het deksel is hierdoor ook handig voor het beperken van de rookvorming bij bijvoorbeeld het bereiden van vette of ingevroren producten.

Daarnaast maakt het Airfryer XL-deksel het ook mogelijk om lichte ingrediënten te bereiden in de Airfryer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van groentechips, het bereiden van popcorn of het drogen van fruit. Door de sterke luchtstromen in de Airfryer worden lichte ingrediënten normaal tegen het verwarmingselement gezogen. Dankzij het deksel kan je deze echter gewoon in de Airfryer bereiden.

De derde functie van het deksel is om de bruiningssnelheid aan de bovenkant van je producten te verlagen. Een voordeel van de Airfryer is dat het verwarmingselement directe warmte afstraalt op de producten waardoor deze bruin en knapperig worden. Als je echter een product met een lange bereidingstijd in de Airfryer maakt kan het voorkomen dat het verwarmingselement te veel warmte uitstraalt en je product te snel bruin wordt. Het deksel vertraagt de bruining op de bovenkant, terwijl de binnenkant heerlijk wordt afgebakken. Hierdoor kun je met het deksel nog eenvoudiger je broden, taarten en cakes in de Airfryer maken.

Natuurlijk is ook het Airfryer XL-deksel ook weer vaatwasmachinebestendig waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.

De laagste prijs voor het Airfryer XL-deksel is € 22.99 bij Philips.

Meer info en prijzen

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *