Philips is op zoek naar Airfryer-demonstrateurs

Je weet als geen ander hoe je een Airfryer moet gebruiken. Je bent een echte fan van de Philips Airfryer en laat dit graag aan de mensen om je heen horen. Dan is Philips opzoek naar jou!

Philips heeft een leuke vacature voor iedereen die enthousiast is over de Airfryer en deelt deze graag via AirfryerWeb om de echte fans te bereiken. Hieronder lees je alle informatie.


Vacature Philips Airfryerpromotor

De lekkerste recepten tover je elke dag weer op tafel. Jij voelt je helemaal thuis in de keuken en bent gek op eten. In je vrije tijd ben jij te vinden op een van de vele foodtruck festivals, in de nieuwste restaurants of zit met je neus in de kookboeken.

Je geeft anderen graag kooktips en een nieuw recept proberen is voor jou een dagelijkse bezigheid (vaak geef je hier zelfs nog je eigen draai aan!). Je bent enthousiast, open en sociaal, je gaat nooit een praatje uit de weg. Je vindt het heerlijk om te horen dat mensen jouw gemaakte eten kunnen waarderen en daarom deel je het maar al te graag uit.

En hoe maak je deze gerechten? Natuurlijk in de Philips Airfryer! Jij weet natuurlijk perfect hoe veelzijdig de Airfryer is. Bakken, braden, grillen en frituren, alles is mogelijk. Daarnaast kan je de shopper precies uit te leggen wat het verschil is tussen de verschillende Philips Airfryers, zodat de shopper met het juiste apparaat de winkel uit loopt.

Philips vraagt

 • Een hobbykok met sterke affiniteit voor food
 • Je bent innovatief en creatief met gerechten
 • Je bent punctueel, communicatief en sociaal
 • Je bent commercieel of je hebt verkoopervaring
 • Je bent dynamisch, enthousiast en een sfeermaker

 

Praktische zaken

 • Je spreekt Nederlands
 • Frans spreken is een pré, geen verplichting
 • Je bent in het bezit van een auto
 • Je bent beschikbaar in de weekenden en af en toe door de weeks

 

Ben je geïnteresseerd om voor Philips demonstraties op te pakken? Dan hoort Philips graag meer!
Stuur je CV en motivatie naar: Elleke.Koren@Philips.com


Is deze functie echt iets voor jou? Of ben je hier misschien iets te verlegen voor? Laat ons in een reactie op dit bericht weten hoe je over de vacature denkt.

Laat zelf als eerste een reactie achter

   Laat een reactie achter

   AirfryerWeb
   Logo