Philips komt met dubbele Airfryer: de pAirfryer (HD9340/14)

pAirfryer
Vandaag maakte Philips bekend dat in september dit jaar een nieuw type Airfryer wordt gelanceerd: de Philips pAirfryer (HD9340/14). Op basis van de feedback van vele Airfryergebruikers heeft Philips besloten om de capaciteit van de Viva Airfryer te verdubbelen. Het nieuwe model is een combinatie van twee Viva Airfryers.

Dubbele capaciteit
De pAirfryer heeft dan ook een dubbele capaciteit ten opzichte van de Viva Airfyer. Dit betekent dat er in totaal capaciteit is voor bijvoorbeeld het bakken van twee keer 800 gram friet. Dankzij het grote vermogen van 2400 Watt blijft de bereidingstijd hetzelfde.

Rapid Air-technologie
Het nieuwe type Airfryer bouwt voort op de succesvolle reeks van Airfryers die gebruik maken van de gepatenteerde Rapid Air-technologie. Met de unieke Rapid Air-technologie van Philips kunt u met uitsluitend lucht voedsel frituren dat knapperig is van buiten, en mals van binnen. Door gezonder te frituren met lucht kunt u verse frietjes met tot 80% minder vet bereiden. Doordat aan beide kanten van de pAirfryer deze technologie wordt gebruikt heb je er twee keer zoveel plezier van!

Combinatie
Het nieuwe model is een combinatie van twee Viva Airfryers en heeft dan ook twee mandjes. Door deze oplossing is het mogelijk om gelijktijdig twee verschillende producten te bereiden op twee verschillende temperaturen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in het ene mandje een aantal gehaktballen te bakken op 160 graden, terwijl in het andere mandje de frietjes heerlijk knapperig gebakken worden op een temperatuur van 180 graden.

Timers
Dankzij de twee geïntegreerde timers kunt u twee verschillende baktijden tot 30 minuten vooraf instellen. De automatische uitschakeling bevat links een ‘klaar’-geluidsaanduiding en rechts een ‘einde’-geluidsaanduiding. Het geheel instelbare temperatuurbeheer maakt het mogelijk om afzonderlijk voor beide mandjes vooraf de beste baktemperatuur voor uw voedsel in te stellen tot 200 graden. Geniet van knapperige goudbruine patat, hapjes, kip, vlees en meer, allemaal met de juiste tijd en temperatuur bereid. En dat met nu twee keer zoveel capaciteit.

pAirfryer Accessoires
De innovatieve Philips Airfryer met Rapid Air-technologie is niet alleen geweldig voor frituren, maar ook geschikt voor grillen, bakken en zelf braden. Het is de ideale alles-in-één oplossing voor al uw favoriete gerechten. De huidige accessoires voor de standaard Viva Airfryer zijn ook geschikt voor de pAirfryer. Hierdoor kun je bij beide mandjes alle accessoires gebruiken die nu ook al beschikbaar zijn. Plaats bijvoorbeeld een grilpan in het linker mandje om hier je vis snel in te grillen, terwijl je in het andere mandje patatjes bakt in het mandje, terwijl je groentespiesen grilt op het grillrooster. Op deze manier maak je dus twee keer zo efficiënt gebruikt van je accessoires!

Natuurlijk kun je ook het overzicht van baktijden blijven gebruiken en de huidige Airfryer recepten bereiden in de pAirfryer.

Verwacht vanaf september
De Philips pAirfryer wordt vanaf september verwacht op de Nederlandse en Belgische markt. De prijs ligt naar verwachting rond de 240 euro, waardoor het aanschaffen van de pAirfryer voordeliger is dan het aanschaffen van twee losse Viva Airfryers.

pAirfryer

Update
Zoals de meeste mensen al wel doorhadden betreft het hier inderdaad een 1-Aprilgrap. Aangezien er een hoop positieve reacties op kwamen, brengt het Philips misschien wel aan het denken.

6 comments on “Philips komt met dubbele Airfryer: de pAirfryer (HD9340/14)”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *