Burrito met kipfilet & avocado

Heerlijke burrito met kipfilet en avocado. Snel en gemakkelijk te bereiden in de Airfryer.
Stemmen: 15
Score: 3.33
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Avondmaaltijd
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 19 minuten
Porties
Wraps
Ingrediënten
  • 2 wraps
  • 1 Kipfilet
  • 1 Avocado
  • 1 zakje Geraspte kaas
  • 1 tomaat
  • 1 Ui
  • 2 el Crème fraîche
  • 2 el Peterselie
  • Peper
  • Zout
  • Cayennepeper
  • Mosterd
Maaltijd Avondmaaltijd
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 19 minuten
Porties
Wraps
Ingrediënten
  • 2 wraps
  • 1 Kipfilet
  • 1 Avocado
  • 1 zakje Geraspte kaas
  • 1 tomaat
  • 1 Ui
  • 2 el Crème fraîche
  • 2 el Peterselie
  • Peper
  • Zout
  • Cayennepeper
  • Mosterd
Stemmen: 15
Score: 3.33
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de Airfryer voor op 180 graden.
  2. Sla 1 kipfilet zo plat mogelijk en kruid hem met peper / zout / mosterd aan beide kanten.
  3. Doe de gehele kipfilet in de airfryer voor 10 minuten (op 180 graden). Ik gebruik hiervoor een grillplaatje van de Action waar ik het handvat vanaf heb gehaald.
  4. In de tussentijd: Snijdt een avocado in lange repen. Snijdt tomaat in lange repen Snipper een uitje
  5. Als de kipfilet klaar is , snijdt deze dan ook in lange repen. Met 1 kipfilet kun je gemakkelijk 2 wraps beleggen (dus 2 porties).
  6. Smeer een wrap in met creme fraiche en strooi hier wat kaas overheen. Verdeel vervolgens de kipfilet / avocado /tomaat/ ui / peterselie over de wrap en rol de wrap daarna strak op. Ik heb de wrap in stukken verdeeld zodat hij in het mandje van mijn Airfryer pastte.
  7. Vervolgens 9 minuten op 180 graden en je heerlijke (romige) wrapje is klaar! Eet smakelijk!
Deel dit Recept

7 comments on “Burrito met kipfilet & avocado”

  1. Avatar wim Beantwoorden

    Heerlijk die wraps.
    Krokant van buiten en heerlijk mals van binnen.
    Zo had ik ze nog nooit geproefd!
    Dank voor het recept.

  2. Avatar Richard Aling Beantwoorden

    Klinkt goed, maar voordat ik begin: Watvoor mosterd? Ik heb hier Franse, Dijon, grove…
    Ik houd wel van vlees platslaan, to schnitzel or not to schnitzel:)

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.