Gehaktballen

Gehaktballen met knoflook uit de Airfryer
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Avondmaaltijd
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 Minuten
Kook Tijd 15 Minuten
Porties
Gehaktballen
Ingrediënten
  • 1 tl Mosterd
  • 1 scheutje ketjap naar smaak
  • 1 snuf Kerriepoeder naar smaak
  • 1 snuf Paprikapoeder naar smaak
  • paneermeel
Maaltijd Avondmaaltijd
Keuken Hollands
Prep Tijd 10 Minuten
Kook Tijd 15 Minuten
Porties
Gehaktballen
Ingrediënten
  • 1 tl Mosterd
  • 1 scheutje ketjap naar smaak
  • 1 snuf Kerriepoeder naar smaak
  • 1 snuf Paprikapoeder naar smaak
  • paneermeel
Stemmen: 2
Score: 2.5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Meng de mosterd, ketjap, kerrie en paprikapoeder en knoflookpasta goed door elkaar. Als het te nat is kan je een beetje paneermeel toevoegen.
  2. Maak de ballen en druk ze stevig in elkaar. Als je dit niet doet vallen ze uit elkaar zodra je ze uit de airfryer pakt.
  3. Rol de ballen door de paneermeel en doe ze 15 minuten op 180 graden.
Notities

Ik doe altijd net voor ik de gehaktballen erin doe een stukje aluminiumfolie op de bodem van het mandje. Zo hoef je minder te poetsen. Let op: niet voorverwarmen met de folie erin. Dan gaat het naar boven naar het verwarmingselement!

Deel dit Recept
 

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *