Havermoutkoekjes met chocolade

Deze lekkere havermoutkoekjes met chocolade maak je geamkkelijk in de airfryer.
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Tussendoortje
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
koekjes
Ingrediënten
  • 100 gram Havermout
  • 60 gram Speltmeel
  • 60 gram gedroogde dadels
  • 50 gram Pure chocolade
  • 1 Ei
  • 1,5 eetlepel Honing
  • 1,5 eetlepel Kokosolie
  • 1 snufje Zout
Maaltijd Tussendoortje
Prep Tijd 15 minuten
Passieve Tijd 15 minuten
Porties
koekjes
Ingrediënten
  • 100 gram Havermout
  • 60 gram Speltmeel
  • 60 gram gedroogde dadels
  • 50 gram Pure chocolade
  • 1 Ei
  • 1,5 eetlepel Honing
  • 1,5 eetlepel Kokosolie
  • 1 snufje Zout
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Verwarm de airfryer voor op 160 graden
  2. Doe alle ingrediënten behalve de chocolade in een keukenmachine en mix kort. Als het te droog is kan je een scheutje water toevoegen.
  3. Hak de chocolade met een mes in kleine stukjes.
  4. Meng de chocolade door het deeg.
  5. Vorm 10 bolletjes van het beslag en druk ze plat.
  6. Plaats de koekjes op een bakpapiertje in het mandje van de Airfryer. Bak de koekjes in ongeveer 15 minuten op 160 graden af in de Airfryer.
Notities

Dit recept is bedacht door János Coulembier. János is een jonge getalenteerde Belgische healthy kok die actief is op social media. Omdat hij voor zijn gezondheid moet letten op wat hij eet is hij de succesvolle facebookpagina Samen werken met János aan een goede eet gewoonte gestart.

János probeert zoveel mogelijk gluten- en lactosevrij te eten, als ook suikerarm. Maar af en toe zondigen moet natuurlijk ook kunnen 😉

Deel dit Recept

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.