Kokostaart

Deze kokostaart maak je snel en eenvoudig in de Airfryer. En je hebt er maar twee ingrediënten voor nodig!
Stemmen: 13
Score: 4.31
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Gebak
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 100 gram kokos
  • 100 gram Gecondenseerde melk
Maaltijd Gebak
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
  • 100 gram kokos
  • 100 gram Gecondenseerde melk
Stemmen: 13
Score: 4.31
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Meng de kokos met de gecondenseerde melk in een kom.
  2. Giet het mengsel in een bakvorm die in de Airfryer past.
  3. Verwarm de Airfryer voor op 175 graden en zet de bakvorm voor tien minuten in de Airfryer. Eet smakelijk!
Notities

Tip voor de echte lekkerbekken: giet nog wat gesmolten chocolade over de taart!

Deel dit Recept

21 comments on “Kokostaart”

  1. gelona Beantwoorden

    De maat vorm kun je helemaal zelf bepalen door de hoeveelheden die je gebruikt
    100 gram van beide of 150 of 200…..
    Je kunt er ook koekjes van maken ipv een taartje
    Ik heb 100 gram van beide ingrediënten gebruikt voor een vorm van ongeveer 15 cm doorsnee

  2. gelona Beantwoorden

    Ik krijg veel mailtjes binnen met vragen die ik helaas niet allemaal persoonlijk kan beantwoorden maar even wat algemene opmerkingen:
    Ik heb de AF XL en heb een vorm gebruikt van ± 15 cm doorsnee. De taart wordt inderdaad niet hoog want het is geen cakebeslag maar een stevige brij van kokos en gecondenseerde dikke melk. De taart lijkt qua uiterlijk dus meer op een grote kokosmakroon!
    Als je ‘m niet hard genoeg vindt zou ik ‘m er een paar minuten langer in laten (afhankelijk van je eigen smaak dus) maar ik houd van een zachte smeuige kokoskoek. Smaken verschillen nu eenmaal.

  3. Jeanette Beantwoorden

    Ik heb deze vandaag gemaakt. Wat super gemakkelijk en snel zeg!
    Ik heb wel meer gecondenseerde melk gebruikt dan de 100 gram om de kokos te kunnen mengen. Hierdoor werd het wel zoet. De volgende keer gebruik ik koffiemelk met een beetje suiker en draai ik hem denk ik even om zodat de onderkant ook even een kleurtje krijg, maar dat hij van binnen nog zacht is. De bovenkant werd bij mij namelijk wel behoorlijk bruin.

  4. Wendy Beantwoorden

    Ik vond de foto toch wel misleid, het is meer een grote koek en dan heb ik nog een vorm van 18cm doorsnee gebruikt. Algeheel wat teleurstellend maar het is ook wel een heel snel en simpel recept.

    • Wim Wim Beantwoorden

      Je kan ook bolletjes van het mengsel maken en deze op een bakpapiertje in de Airfryer liggen om meerdere kleine koekjes te maken. De baktijd wordt dan wat korter.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *