Muffins met frambozen & witte chocolade

Heerlijke zelfgemaakte muffins uit de Airfryer. Laat je verassen door de perfecte combinatie van witte chocolade en frambozen.
Stemmen: 7
Score: 3.71
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Gebak, Tussendoortje
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
muffins
Ingrediënten
  • 1 bakje Frambozen
  • 115 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram Suiker
  • 100 gram Boter
  • 50 gram Witte chocolade
  • 1 Ei
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 1/2 theelepel Zout
  • Poedersuiker
Benodigdheden
  • 6 Muffinvormpjes
Maaltijd Gebak, Tussendoortje
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
muffins
Ingrediënten
  • 1 bakje Frambozen
  • 115 gram Zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram Suiker
  • 100 gram Boter
  • 50 gram Witte chocolade
  • 1 Ei
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 1/2 theelepel Zout
  • Poedersuiker
Benodigdheden
  • 6 Muffinvormpjes
Stemmen: 7
Score: 3.71
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Hak de chocolade in kleine blokjes.
  2. Doe het bakmeel, de suiker, de chocolade, de vanillesuiker en het zout in een grote kom.
  3. Smelt de boter in 30 seconden op de hoogste stand in de magnetron.
  4. Klop in een ander bakje de eieren los en voeg hier de gesmolten boter toe.
  5. Meng de boter en het ei en voeg het vervolgens toe aan het droge mengsel in de grote kom.
  6. Roer het geheel tot een dik beslag.
  7. Schemp in ieder van de bodemvormpjes een bodem van beslag en leg hier 3 frambozen op. Vul vervolgens de muffinvormpjes tot aan de rand met het beslag.
  8. Verwarm de Airfryer voor op 160 graden en bak vervolgens de muffins in 20 minuten gaar en goudbruin. Bestrooi de muffins met een beetje poedersuiker voor een mooi effect.
Deel dit Recept

4 comments on “Muffins met frambozen & witte chocolade”

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.