Visstick in bladerdeeg

Makkelijk, snel en super lekker: visstick in bladerdeeg uit de Airfryer!
Stemmen: 6
Score: 3.17
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Maaltijd Borrelhapje
Prep Tijd 15 Minuten
Kook Tijd 15 Minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
  • 10 plakken Bladerdeeg
  • 10 Vissticks
  • 20 lepels Rode heksenkaas
  • 1 Ei
Maaltijd Borrelhapje
Prep Tijd 15 Minuten
Kook Tijd 15 Minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
  • 10 plakken Bladerdeeg
  • 10 Vissticks
  • 20 lepels Rode heksenkaas
  • 1 Ei
Stemmen: 6
Score: 3.17
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Instructies
  1. Snijd de plakken bladerdeeg doormidden.
  2. Leg een halve visstick op het bladerdeeg.
  3. Doe een schep rode heksenkaas op de vissticks.
  4. Vouw het bladerdeeg dicht zodat de vis bedekt is.
  5. Herhaal stap 1 t/m 4 totdat alle bladerdeeg en vissticks gebruikt zijn.
  6. Klop het ei en bedek de bladerdeegpakketjes met het ei.
  7. Bak de hapjes in 10 minuten op 200 graden in de Airfryer
    Visstick in bladerdeeg
Deel dit Recept

1 comment on “Visstick in bladerdeeg”

  1. Avatar Lexa10 Beantwoorden

    Spijtig van de vissticks, mysterie fish as we say. Neem gewoon verse vis, smaakt zoveel beter en is zoveel gezonder.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.