Rundergehakt in bladerdeegballetjes

Rundergehakt in bladerdeegballetjes

Deze rundergehakt in bladerdeegballetjes zijn ontzettend lekker en snel te bereiden in de Airfryer.
Voorbereidingstijd 20 min
Bereidingstijd 17 min
Totale tijd 37 min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Hollands
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 500 gram rundergehakt
  • 12 plakken Bladerdeeg
  • 1 zakje uiensoepmix
  • 1 ei

Instructies
 

  • Meng het rundergehakt, ei en de uiensoepmix in een kom. men neme 500 gr rundergehakt met een ei en een zakje uiensoepmix mengen, hier balletjes van gaan draaien. Een pakje bladerdeeg laten ontdooien, ieder plakje doormidden snijden en in elk stukje een balletje verpakken en in een beklede springvorm( met bakpapier ) leggen, naderhand bestrijken met eigeel en daarna AF voorverwarmen en 17 min op 200 gr. Eet smakelijk, echt een aanrader
  • Draai 24 balletjes van het gehaktmengsel.
  • Laat het bladerdeeg ontdooien en snij elk plakje doormidden.
  • Verpak elk balletje in een stukje bladerdeeg en leg ze in een met bakpapier beklede springvorm.
  • Verwarm de Airfryer voor op 200 graden en bestrijk het bladerdeeg met eigeel.
  • Verwarm het geheel 17 minuten op 200 graden. Eet smakelijk, echt een aanrader!
Laat zelf als eerste een reactie achter

      Laat een reactie achter

      Rating recept




      AirfryerWeb
      Logo