ontbijt met eieren in de airfryer

Home Forums Airfryerforum ontbijt met eieren in de airfryer

Dit onderwerp bevat 3 reacties, heeft 4 stemmen, en is het laatst gewijzigd door Wim Wim 5 maanden, 3 weken geleden.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)
  • Auteur
    Berichten
  • #4017

    Staal571
    Bijdrager

    Ik heb diverse recepten gezien waarop men afbakbroodjes met een ei in de airfryer klaarmaakte 6 min op 160 graden, maar heb ook gelezen dat een zacht ei 12 min op 160 graden en een hard een 15 min op 160 graden moest.
    dus vanmorgen voor het eerst afbakbroodjes en 3 eieren met een ingeprikt gaatje in de airfryer op 7 minuten op 160 graden omdat wij de broodjes graag iets bruiner wilden hebben.
    Dus na 7 minuten de broodjes er uit gehaald die waren perfect en de tijd nog met 6 minuten verhoogd voor de eieren.
    echter op totaal 12 minuten een plof en toen zijn 2 eieren gebarsten, en heb ik de boel gestopt.
    De eieren laten schrikken in koud water en na 5 minuten geprobeerd af te pellen dat ging moeilijk de schil zat vast en bij het eten bleek er een taai vel om het ei te zitten, ze waren verder wel “”gaar”

    Dus eieren in de airfryer is geen succes

    • Dit onderwerp is gewijzigd 1 jaar, 1 maand geleden door  Staal571.
    #4580

    Oma Wilma
    Bijdrager

    Goedenmiddag,kan iemand mij vertellen of je broodjes ook kunt oppeppen in de airfryer?

    #4790

    lichteveder
    Bijdrager

    Ik ben nieuw hier. Thuis maak ik soms ook eitjes klaar in mijn airfrayer zonder gaatjes in de eieren te prikken.
    Leg ze gewoon in de frayer op 120 graden 13 minuten. Als je de graden omhoog doet gaan de eieren inderdaad kopot

    #4864
    Wim
    Wim
    Sleutelbeheerder

    Je kan zeker broodjes weer oppeppen in de Airfryer. Dit gaat eigenlijk gewoon net als in de oven: even ietsjes vochtig maken en vervolgens kort op 160 graden in de Airfryer.

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.