Uitleg voor het insturen van een Airfryer-recept

Op AirfryerWeb hebben we een handig overzicht van Airfryer-recepten. Deze recepten zijn ingestuurd door bezoekers van AirfryerWeb. Je kunt dus ook zelf een recept insturen dat vervolgens getoond wordt in dit overzicht. In dit artikelen vertellen we stap voor stap hoe je je recept kan insturen naar AirfryerWeb.

Recept insturen

De eerste stap voor het insturen van een recept is om naar de pagina voor het insturen van een recept te gaan. Als je bent ingelogd kun je hier gelijk beginnen met het insturen van een recept. Mocht je nog geen account hebben dan dien je je eerst aan te melden.

Algemene informatie

Insturen Galette met FruitNadat je op de juiste pagina bent en ingelogd bent op AirfryerWeb kun je beginnen met het toevoegen van je recept. Eerst dien je een titel in te voeren bij “Recept titel”. Vervolgens kun je een afbeelding toevoegen die bij het recept wordt getoond. Klik hiervoor op “Uitgelichte afbeelding toevoegen”. Als je vervolgens klik op “Bestanden uploaden” kun je je eigen foto vanaf je computer uploaden. Klik hiervoor op “Bestanden selecteren”. Wacht tot de afbeelding is ingestuurd en klik vervolgens op “Add featured Image”.

Na het insturen van de foto kun je de omschrijving invullen. Vertel hier in enkele zinnen wat het recept is en waarom men het ook zou moeten maken. Vul vervolgens ook het aantal Porties, de bereidingstijd (Prep Tijd), kooktijd en passieve tijd in. Klik rechts op de afbeelding om een voorbeeld te zien voor het recept van de Galette met fruit.

Ingrediënten

Insturen ingredienten Galette met FruitDe volgende stap is om de ingrediënten voor het recept in te vullen. Je gebruikt hiervoor één regel per ingrediënt. Als je een extra ingrediënt wil toevoegen klik je op “Voeg een ingrediënt toe” zodat er een extra regel bijkomt. Klik rechts op de afbeelding om een voorbeeld van de ingevulde ingrediëntenlijst te zien voor het recept van de Galette met fruit.

Mocht je recept uit meerdere onderdelen bestaan kun je ook groepen van ingrediënten toevoegen. Als je bijvoorbeeld een recept voor een taart instuurt kun je de ingrediënten groeperen op bijvoorbeeld benodigdheden voor de bodem, de vulling en de rest van de taart.

Als je per ongelijk een fout hebt gemaakt en een regel wil verwijderen klik je op het rondje met de witte streep aan het eind van een regel. Als je de volgorde wil veranderen kan dat door links op de regel op de pijltjes te klikken en deze te verslepen naar de plek waar je het ingrediënt wil hebben staan.

Instructies

Insturen instructies Galette met FruitDe volgende stap is om de instructies toe te voegen. Dit werkt ongeveer op dezelfde manier als het maken van de ingrediëntenlijst, alleen maken we nu een lijst van stappen. Bij elke stap kun je ook een foto toevoegen als je denkt dat dit de instructies verduidelijkt. Klik rechts op de afbeelding om een voorbeeld van de ingevulde instructies te zien voor het recept van de Galette met fruit.

Nadat je een stap hebt toegevoegd klik je op “Voeg een instructie toe” om een volgende stap te kunnen plaatsen. Ook de stappen kun je toevoegen in groepen. Zo kun je bijvoorbeeld de lijst van stappen voor het maken van een taart opdelen in het maken van de bodem, het maken van de vulling en het maken van de taart.

Bijna klaar

Als je ook de instructies stap voor stap hebt toegevoegd ben je bijna klaar met het insturen van je recept. Onder het kopje “Extra informatie” kun je vanzelfsprekend nog meer informatie toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan extra tips, bewaaradviezen of enkele variaties op je recept.

Als je ook de extra informatie hebt ingevuld, of geen extra informatie hebt, kun je op “Voorbeeld” klikken. Je krijgt nu te zien hoe je recept er uit komt te zien. Vervolgens kun je kiezen voor “Insturen” om het recept in te zenden naar AirfryerWeb.

Alvast bedankt voor het insturen van je recept 🙂

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.