Verschil luchtstroom Philips Airfryer en andere heteluchtfriteuses

Philips was het eerste merk dat een heteluchtfriteuse aan particulieren ging verkopen. Inmiddels staat deze bekend als de Airfryer en zijn er vele andere merken met vergelijkbare apparaten op de markt gekomen. Er is echter een groot verschil tussen de Airfryers van Philips en andere vergelijkbare apparaten.

De Airfryers van Philips beschikken namelijk over een ster in de bodem van de bak in de Airfryer. Deze stervorm in die er voor zorgt dat de luchtstroom zo gelijkmatig mogelijk verdeeld wordt in de Airfryer. Hierdoor wordt de producten die je in de Airfryer van Philips bereidt zeer gelijkmatig gebakken.

In onderstaande video van Philips wordt het verschil getoond tussen de TurboStar-bodem waar de nieuwste Philips Airfryers over beschikken en een platte bodem zoals in andere heteluchtfriteuses. De luchstroom in het apparaat wordt zichtbaar gemaakt doorgebruik te maken van kleine sterretjes.

Zoals je ziet stromen de sterretjes in de heteluchtfriteuse met de TurboStar technologie veel gelijkmatiger door het apparaat. Het resultaat is gelijkmatigere gefrituurde etenswaren zonder noodzaak voor draaien of omscheppen, zelfs wanneer het voedsel wordt opgestapelt. Naast de warme luchttoevoer zorgt krachtige verhitting van bovenaf snel voor een lekker krokant laagje aan de buitenkant.

1 Reactie
  1. ik hebt een philips airfryer gehad na een jaar stonkt die aan alle kanten de lucht was niet om te harden, en je kon hem niet schoonmaken de ventielator was bagervet, het eten kwam er ook niet goed uit,ik hebt hem bij het outvuil gegooit. ik heb nu een tommy healh airfryer, ik hebt hem nu al 3 jaar, mijn patat biefstuk varkenshaas loempia pizza eieren kip aan spit aifijn noem maar op alles bij elkaar, hat gaat prima en ik heb er geen spijt van dat ik tommy aan gaschaft hebt, en hij doet het noch steets prima, en maklij schoonmaken

    Laat een reactie achter

    AirfryerWeb
    Logo