Visstick in bladerdeeg

Visstick in bladerdeeg

Visstick in bladerdeeg

Makkelijk, snel en super lekker: visstick in bladerdeeg uit de Airfryer!
Voorbereidingstijd 15 min
Bereidingstijd 15 min
Totale tijd 30 min
Gang Borrelhapje
Porties 4 Personen

Ingrediënten
  

  • 10 plakken Bladerdeeg
  • 10 Vissticks
  • 20 lepels Rode heksenkaas
  • 1 ei

Instructies
 

  • Snijd de plakken bladerdeeg doormidden.
  • Leg een halve visstick op het bladerdeeg.
  • Doe een schep rode heksenkaas op de vissticks.
  • Vouw het bladerdeeg dicht zodat de vis bedekt is.
  • Herhaal stap 1 t/m 4 totdat alle bladerdeeg en vissticks gebruikt zijn.
  • Klop het ei en bedek de bladerdeegpakketjes met het ei.
  • Bak de hapjes in 10 minuten op 200 graden in de Airfryer
    Visstick in bladerdeeg

1 comment on “Visstick in bladerdeeg”

  1. Lexa10 Beantwoorden

    Spijtig van de vissticks, mysterie fish as we say. Neem gewoon verse vis, smaakt zoveel beter en is zoveel gezonder.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept