Win een Philips Airfryer bakinzet

Graag maken we iemand in het nieuwe jaar blij met een handig Philips Airfryer bakinzet! Het enige wat je hoeft te doen om hier kans op te maken is minimaal één Airfryer-recept insturen naar AirfryerWeb. Op AirfryerWeb hebben we namelijk een overzicht van Airfryer-recepten. Voor elk recept dat je instuurt tussen 20 december 2015 en 16 januari 2016 maak je één keer kans op een Philips Airfryer bakinzet. Insturen kan via de pagina voor het insturen van recepten.

Update:
De winnaar van de actie is bekend. De bakinzet is gewonnen door Sylvia10 met haar recept voor Kip in romige saus.

Lees verder voor meer informatie over deze winactie.

Win Airfryer Bakinzet

Wat is een Philips Airfryer bakinzet?

Philips Viva Airfryer BakinzetHet Philips Airfryer bakinzet is een van de officiële accessoires voorde Philips Airfryers. Dit bakaccessoire voor de Airfryer is bedoelt om al je favoriete bakrecepten eenvoudig in te bereiden. Met de bakinzet bak je eenvoudig overheerlijk brood, gegratineerde gerechten, quiches, taarten en nog veel meer!

De bakinzet is gemaakt voor de Viva Airfryer en past ook in de Airfryer XL. Omdat de bakinzet geschikt is voor beide type Airfryers van Philips lijkt ons dit een mooie prijs waar iedere Airfryerbezitter blij van wordt.

Hoe kun je winnen?

Op AirfryerWeb hebben we overzicht van Airfryer-recepten waar ook bezoekers van AirfryerWeb hun recepten voor kunnen insturen. Om deel te nemen aan deze winactie dien je minimaal één recept in te sturen. Dit kan via de pagina voor het insturen van recepten. Voor elke recept dat je vóór 16 januari 2016 instuurt maak je één keer kans op de Philips Airfryer bakinzet. Hoe meer recepten je instuurt, des te meer kans maak je!

Let op: AirfryerWeb beoordeelt of een recept van toegevoegde waarde is. Een recept met bijvoorbeeld alleen de baktijd van een biefstuk wordt niet toegelaten en telt dus niet mee voor de winactie.

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?

In het weekend van 16/17 januari bepalen wij wie de winnaar van deze winactie is. Hiervoor zetten we alle recepten die zijn ingestuurd tussen 20 december 2015 en 16 januari 2016 op een rij en geven we deze een nummer. Vervolgens bepalen we volledig willekeurig (via de random number generator op www.random.org) welk recept het winnende recept is. We nemen vervolgens persoonlijk contact op met degene die het recept heeft ingestuurd via het mailadres dat gebruikt is voor het aanmaken van het account. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op onze Facebookpagina en via Twitter.

Hoe stuur je een recept in?

Een recept insturen is heel eenvoudig. Ga naar de pagina voor het insturen van recepten. Hier kan je een recept insturen als je bent ingelogd op AirfryerWeb. Mocht je nog geen account hebben dan dien je je eerst te registreren. Als het formulier voor het insturen van een recept niet helemaal duidelijk is kun je ook nog onze uitleg voor het insturen van een recept bekijken.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *