Winactie: Deel je mening en maak kans op een grillpan voor je Airfryer

Winactie - Deel je meningVia Facebook AirfryerWeb hadden we het al aangekondigd: bij 5000 volgers organiseren we weer een leuke winactie. Inmiddels zitten we al over de 6000 fans, dus willen we jullie niet langer laten wachten. Van 6 juni 2016 tot en met 26 juni 2016 loopt de actie Deel je mening en maak kans op een Viva of Avance collection Grillpanaccessoire voor je Philips Airfryer. Philips heeft namelijk drie grillpannen beschikbaar gesteld om te verloten onder alle deelnemers!

Doe je mee?

Deelnemen

AirfryerWeb is succesvol dankzij de heerlijke gerechten en tips die jullie delen. Jullie weten precies wat je aan de Philips Airfryer hebt. Vandaar dat we jullie vragen een review te schrijven op AirfryerWeb over de Philips Airfryer. Zo hopen we nog meer mensen enthousiast te maken voor de Philips Airfryers.

Om deel te nemen aan de actie dien je dus een review te schrijven over de Airfryer. Iedereen die een review plaatst binnen de actieperiode van 6 juni 2016 tot en met 26 juni 2016 maakt kans op het winnen van een grillpanaccessoire.

Een review plaatsen kan op een van de onderstaande pagina’s. Let er op dat je de review achterlaat op de pagina horende bij de Airfryer die je hebt.

Zorg er ook voor dat je je naam en e-mailadres goed invult. Deze worden namelijk gebruikt om contact met je op te nemen als je een prijs hebt gewonnen.

De prijzen: 3 grillpanaccessoires voor de Philips Airfryer

Philips Viva Collection GrillpanIedereen die een review achterlaat maakt kans op een grillpanaccessoire voor de Airfryer waarover hij/zij een review heeft geschreven. Voor de gebruikers van een Viva Airfryer is dat de
Viva collection Grillpanaccessoire (HD9911/90). Iedereen die een review achterlaat over de Avance Airfryer XL maakt kans op de Avance collection Grillpanaccessoire (HD9911/90).

Met de grillpan kun je vis, vlees en groente perfect grillen. Dankzij de gaatjes in de grillpan kan het overtollig vet eenvoudig weg druppelen. Met het oppervlak van de grillpan kan je tot wel 20% aan baktijd besparen in vergelijking met het bakken in de standaard mand van de Airfryer. Doordat de grillpan is voorzien van een antiaanbaklaag blijft je maaltijd niet aan de pan plakken en is de pan gemakkelijk schoon te houden.

Bekendmaking winnaars

De winnaars worden op 1 juli 2016 bekend gemaakt op de Facebookpagina van Airfryerweb en op deze website. Zorg dus dat je de Facebookpagina volgt en/of onze website in de gaten houdt zodat je dit bericht niet kunt missen!

Wedstrijdreglement

De volledige actievoorwaarden voor deze acite staan beschreven in het wedstrijdreglement: wedstrijdreglement downloaden.

15 comments on “Winactie: Deel je mening en maak kans op een grillpan voor je Airfryer”

 1. Tilly Verwl Beantwoorden

  Ik hoor goede berichten over de grillpan. Van de week toen ik en karbona de wilde bakken en aardappeltjes, dacht ik moet nodig een grillpan. Dus ik kom graag in aanmerking.
  Zou er erg blij mee zijn.

 2. Yvonne Beantwoorden

  Was eerst sceptisch, omdat ik al reeds ovenfrite maakte. wat ook wel lekker was, maar de airfryer bied zoveel mogelijkheden, daar heb je eenheel lang leven voor nodig om het allemaal uit te proberen. Binnenkort gaat hij mee naar de camping. Groot succes en een Philips product ijzersterk in onze familie!
  Groet Yvonne

  • m.dijkhuizen Beantwoorden

   Ik hoor goede berichten over de grillpan. Dus ik kom graag in aanmerking.
   Zou er erg blij mee zijn.

 3. Monique Beantwoorden

  Ik kan niet meer zonder mijn airfryer. Ik gebruik hem dagelijks. In mijn omgeving krijg ik geregeld vragen over de airfryer, vanwege mijn enthousiasme. Ik heb alleen nog niets gegrilld dus de grillpan is erg welkom.

 4. minie Beantwoorden

  Ik ben heel enthousiast over de Airfryer. wil het niet meer missen.
  De grilpan zou erg welkom zijn, ben er voor aan het sparen.
  Maar als ik het zou winnen, kan ik het geld weer gebruiken voor een ander onderdeel.

 5. jhjcozijnsen Beantwoorden

  Naar de senseo is dit een van de beste uitvindingen de Airfryer is makkelijk schoon te maken en alles is super lekker en ook nog goed voor de lijn.Zou super graag de grillpan willen winnen kan ik nog meer reclame maken over jullie super Airfryer .

  Met vriendelijke groet van een super gebruiker van de Airfryer

 6. Eevee Beantwoorden

  Geweldig geweldig geweldig, kan niet anders zeggen, ben van alles aan het uitproberen. Grillpannetje erbij is meer dan welkom.

 7. Hendriëtte Beantwoorden

  Gekregen voor mijn verjaardag, stond al langer op het wensenlijstje. vantevoren research gedaan en andere apparaten in bruikleen gehad. Geen enkele kwam zelfs maar in de buurt van de kwaliteit die airfryer levert. Topper! Eenvoudig in gebruik er is elke dag wel iets dat je zou kunnen bereiden in de airfryer😀

 8. Ragon Kunnen Beantwoorden

  Top apparaat van Philips! Hoort echt in elke keuken thuis! Brengt gemak in de keuken en bespaart veel tijd! Ik ben fan!

 9. John antenbrink Beantwoorden

  Heb ook een airfryer van philips en wij hebben hem nu negen keer gebruikt
  Vanaf het begin rookte hij en je rook alles
  Wat je aan het klaar maken was.
  We hebben Philips gemaild en zij hebben ons in gelegenheid gesteld om hem op te sturen na ander halve week kregen wij hem terug en ze vertelde ons dat er niets mee was dus wij hebben hem weer geprobeerd en rookte als een gek . Nu hebben we hem lekker bij de vuilnis bak gezet nooit meer een air fryer

 10. Wil Beantwoorden

  Ik heb de airfryer net in huis de nieuwe XL.iedejaal.ik eerst de aude verzieken .Was ik al blij mee .Nu met de bak plaat super.ik lees nu over degril pan iedejaal lijk me.ik ben al op leef tijd.Dan hoef ik het gas niet meer te gebruiken .gril pan zal wel komen heten.anders wachten dat die in dereklame komt.super.groetjes Koch.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *