Ga terug

Burrito met kipfilet & avocado

Heerlijke burrito met kipfilet en avocado. Snel en gemakkelijk te bereiden in de Airfryer.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 19 minuten
Totale tijd 24 minuten
Gang Avondmaaltijd
Keuken Mexicaans
Porties 2 Wraps

Ingrediënten
  

  • 2 wraps
  • 1 Kipfilet
  • 1 avocado
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 tomaat
  • 1 Ui
  • 2 el Crème fraîche
  • 2 el Peterselie
  • Peper
  • Zout
  • cayennepeper
  • Mosterd

Instructies
 

  • Burrito met kipfilet & avocado
  • Sla 1 kipfilet zo plat mogelijk en kruid hem met peper / zout / mosterd aan beide kanten.
  • Doe de gehele kipfilet in de airfryer voor 10 minuten (op 180 graden). Ik gebruik hiervoor een grillplaatje van de Action waar ik het handvat vanaf heb gehaald.
  • In de tussentijd: Snijdt een avocado in lange repen. Snijdt tomaat in lange repen Snipper een uitje
  • Als de kipfilet klaar is , snijdt deze dan ook in lange repen. Met 1 kipfilet kun je gemakkelijk 2 wraps beleggen (dus 2 porties).
  • Smeer een wrap in met creme fraiche en strooi hier wat kaas overheen. Verdeel vervolgens de kipfilet / avocado /tomaat/ ui / peterselie over de wrap en rol de wrap daarna strak op. Ik heb de wrap in stukken verdeeld zodat hij in het mandje van mijn Airfryer pastte.
  • Vervolgens 9 minuten op 180 graden en je heerlijke (romige) wrapje is klaar! Eet smakelijk!