Klop het ei en rol achtereenvolgens de kipfiletreepjes door de bloem en het geklopte ei. Let er hierbij op dat de kip rondom met bloem en ei bedekt is. Hierdoor krijgt de kip een krokant korstje.
Haal het mandje uit de Airfryer en laat de Airfryer voorverwarmen op 180 graden.
Bedek de bodem van het mandje met bakpapier en leg hier de stukjes kip op. Laat ongeveer 1 centimeter aan alle kanten van het mandje vrij zodat de lucht nog voldoende rond kan stromen.
Plaats het mandje weer in de Airfryer en stel de tijd in op 8 minuten.
Maak ondertussen de saus in een ovenbestendig bakje door de honing, mosterd, ketjap en citroensap te mengen. Plaats het bakje in de Airfryer als de tijd op 3 minuten staat (dus 5 minuten nadat je de kip er in hebt geplaatst) zodat de saus iets kan opwarmen.
Serveer de kip op een bord of in een bakje. Giet hier de saus over de kip en bestrooi met sesamzaad.